+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Spot de prezentare a UMF Carol Davila din Bucuresti

4pm - November 1, 2012

Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București a pregătit de-a lungul anilor zeci de generații de studenți care, ulterior, au devenit nume importante ale medicinei românești și internaționale.

Pregătirea la cele mai înalte standarde în cadrul Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila" a fost posibilă datorită unora dintre personalitățile medicale care au marcat evoluția medicinei românești. Este vorba despre Victor Babeș, Toma Ionescu, Gheorghe Marinescu, Nicolae Crețulescu, Ion Cantacuzino, Dimitrie Gerota, dar și de mulți alții din generațiile ulterioare.

Astăzi este rândul tău să te inscrii la cea mai mare și mai prestigioasă universitate de medicină din țară. Îți vor fi alături profesori pasionați și dedicați meseriei lor, dotarea tehnică de care ai nevoie, colegi din toate colțurile lumii și ale țării, dornici să te ajute.

Dacă ești pasionat, ambițios și perseverent, dacă prețuiești viața, iubești oamenii și vrei să îi ajuți, atunci nu mai sta pe gânduri! UM.F. „Carol Davila" din București își deschide porțile pentru tine, ca tu să poți intra și să fii gata de triUMF! Vei constata, că dacă te dedici, viața de student va fi spectaculoasă, plină de satisfacții și reușite.

"Medicina este o provocare continuă, o sursă de satisfacții profesionale, dar în aceeași măsură, fără îndoială, este o viață care te obligă tot timpul la întrebări" - acad. dr. Ioanel Sinescu, rectorul Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București.

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP