+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Emilia a revenit la spital pentru activarea implantului cohlear

1pm - April 26, 2013

După patru săptămâni de la intervenția de implantare cohleară de la Regina Maria, Emilia a revenit la Clinica Urechii  pentru activarea implantului cohlear.

Dr. Adrian Tudor, medic specialist ORL, a supus-o pe Emilia la mai multe teste auditive pentru a stabili care va fi intensitatea sunetului aparatului. Într-o primă etapă, aparatul este setat la un nivel minim al sunetului, astfel încât nervul auditiv al fetiței să nu fie suprasolicitat.
După 1-2 luni, Emilia va reveni alături de mama sa la Clinica Urechii pentru un nou reglaj, urmând între timp sedințe de logopedie pentru formarea memoriei auditive.
Emilia și mama sa Ludmila, specializată în logopedie, vor trebui să formeze o echipă pentru ca fetița să învețe din nou să vorbească.

Intervenția de implant cohlear realizată asupra Emiliei la Spitalul Băneasa, parte a Reţelei de Sănătate Regina Maria a fost posibilă datorită Asociaţiei Darul Sunetului (http://darulsunetului.ro/) și a Clinicii Urechii, care au contribuit financiar și spiritual la succesul acestei intervenții.

Vezi și:

Emilia, bun venit în lumea sunetelor!

Implant cohlear cu electrod perimodiolar

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romanieiexplore medicine tv

BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Amorteala maini
SITEMAP