+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Urologi renumiti din toata lumea participa la Congresul ROMURO 2012

11am - July 11, 2012

Cea de-a 28-a ediție a Congresului ROMURO a debutat sub premisa o singură Europă, o singură urologie. Astfel, pe parcursul celor patru zile de congres, urologi renumiți din România, discută cu liderii urologiei internaționale pe marginea noutăților din acest domeniu.

"Prima zi a Congresului este dedicată Tinerilor Urologi. Este Academia Internațională a Urologilor Tineri, care ține pentru prima oară o manifestare la București, semn că locația București, din punct de vedere urologic, este atractivă. Prima zi este dedicată rezidenților în formare și tinerilor urologi care lucrează în centre academice, care își împărtășesc nivelul de pregătire profesională și îl cresc, astfel încât, după vârsta de 40 de ani să fie consacrați ca lideri în urologia europeană și mondială din punct de vedere academic, a declarat acad. prof. univ. dr. Ioanel Sinescu, președintele Asociației Române de Urologie.

Tot în cadrul evenimentului, două zile vor fi dedicate exclusiv prezentărilor susținute de mebrii Asociației Române de Urologie: "Cele două zile dedicate asociației noastre vor cuprinde 93 de postere, 10 filme video și 8 simpozioane satelit, 6 prezentări sub formă de conferințe cu discuțiile aferente, astfel încât avem patru zile de urologie de dimineața până seara", a adăugat acad. prof. univ. dr. Ioanel Sinescu.

De asemenea, invitații vor susține diverse prezentări, personalitățile internaționale vor discuta activ cu cele autohtone, umând și o serie de prezentări de cazuri cărora li se vor da diagnostice și indicații terapeutice.

Vezi și:

Tinerii urologi, reuniti la Congresul ROMURO 2012

Citește și:

A inceput a 28-a editie a Congresului National de Urologie ROMURO 2012

A treia Sesiune Stiintifica a Academiei Internationale a Tinerilor Urologi, la ROMURO 2012

Sesiune stiintifica a Scolii Europene de Urologie, la ROMURO 2012

Cancerul de prostata, tema principala a sesiunii stiintifice ROMURO 2012

Actualitati in tratamentul hiperplaziei benigne a prostatei, la ROMURO 2012

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP