+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti si-a deschis portile pentru a-si primi studentii

7pm - October 1, 2012

Festivitatea de deschidere a noului an universitar 2012-2013 la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti a coincis, anul acesta, cu sărbătorirea a 155 de ani de la înfiinţarea Universităţii U.M.F. "Carol Davila".

Festivitatea de deschidere a debutat cu discursul rectorului universității, Acad. Prof. Univ. Dr. Ioanel Sinescu, care le-a urat bun venit și felicitări atât bobocilor, cât și studenților mai vechi, asigurându-i că studiază la cea mai bună facultate de profil din țară: „U.M. F. Carol Davila este cea mai prestigioasă universitate din România, o universitate cu tradiţie, performanţă ştiinţifică şi academică, formată dintr-un corp academic profesionist care le oferă stundenţilor suportul necesar pentru dezvoltarea medicală."

Totodată, rectorul Ioanel Sinescu susţine că obiectivul major al U.M.F. „Carol Davila" este „formarea elitelor, a studenţilor, pentru a deveni medici performanţi. Am convingerea că sistemul academic este garanţia dezvoltării şi a progresului prin creşterea angajamentului profesional şi didactic. Munca stăruitoare a întregii comunităţi universitare va putea menţine prestigiul universităţii U.M.F. Carol Davila la standardele pe care aceasta le-a dezvoltat pe parcursul celor 155 de ani de existenţă academică."

Prezent la festivitatea de deschidere, Dr. Sorin Oprescu, primarul Capitalei, absolvent la rândul lui al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carola Davila", le-a urat bun venit studenţilor şi i-a îndemnat pe aceştia să se bucure de tot ceea ce înseamnă demnitatea meseriei de medic: „Neamul nostru are nevoie de doctori care să îi ţină sănătoşi şi să îi întărească pe oameni. Atât corpul profesoral, studenţii cât şi medicii pe care această universitate i-a produs au reuşit să facă în aşa fel încât U.M.F. Carol Davila să fie o universitate de prestigiu."

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP