+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Tinerii urologi, reuniti la Congresul ROMURO 2012

10am - June 29, 2012

Prima zi a Congresului organizat de către Asociația Română de Urologie, ROMURO 2012, a debutat cu reuniunea în premieră națională a Academiei Internaționale a Tinerilor Urologi. Reprezentanți din toate colțurile lumii au ocazia să-și împărtășească experiența prin diferitele prezentări și discuții incluse în programul congresului pe tema uro-oncologiei.

Tot în cadrul congresului, a fost lansat și primul program de lidership în domeniul uro-oncologiei. S-au abordat teme precum managementul pacientului, managementul stresului și munca în echipă, toate acestea contribuind la dezvoltarea personală a tinerilor urologi.

"Suntem atât de ocupați în practica noastră urologică, încât nu avem timp să studiem pentru a ne dezvolta abilitățile de lidership. Nu există nici o curriculă medicală despre abilitățile de lidership. Acest este motivul pentru care suntem aici, să căpătăm abilități de lidership în uro-oncologie", a declarat Asoc. Prof. Emre Huri, președintele Academiei Internaționale a Tinerilor Urologi, prezent la congres.

Președintele Asociației Române de Urologie, acad. prof. univ. dr. Ioanel Sinescu s-a declarat mulțumit de evoluția primei zile de dezbateri, precum și de performanța tinerilor urologi atât din țară, cât și din afara granițelor. "A fost o zi plină de satisfacții, tinerii urologi au plecat foarte încântați și toată asistența a fost încântată de manifestarea urologică a primei zile", a declarat la finele zilei acad. prof. univ. dr. Ioanel Sinescu, președintele Asociației Române de Urologie.

Congresul Național de Urologie ROMURO 2012 cu participare internațională este organizat de Asociația Română de Urologie, al cărei președinte este Acad. Prof.Dr. Ioanel Sinescu, rectorul Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila" București.

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP