+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Testimoniale Conferinta Nationala a Pacientilor

2pm - June 19, 2012

Sănătatea Media Group a organizat în perioada 14 – 16 iunie la Casa Universitarilor din București cea de-a doua ediție a Conferinței Naționale a Pacienților, eveniment care a reunit laolaltă autorități din sistemul medical, cei mai renumiți medici, precum și pacienți și asociații de pacienți din țară.

Uzând de expertiza celor mai importanți specialiști din domeniul medical românesc, pe perioada celor trei zile de dezbateri, pacienții au luat parte la discuții despre principalele boli de care suferă. De asemenea, au primit sfaturi din partea specialiștilor din domeniu și au participat la workshopuri interactive pe diferite tematici: bolile cronice, bolile cardiovasculare, afecțiunile urologice, afecțiuni digestive și metabolice, bolile aparatului reproducător, afecțiuni oncologice, afecțiuni pulmonare, boli hepatice, boli infecțioase și boli rare. O atenție deosebită a fost acordată oncopediatriei, un domeniu sensibil, dar și infertilității, un fenomen până nu demult considerat tabu, dar care a devenit o adevărată problemă de sănătate publică.

Sub sloganul "Comunicare pentru sănătate. Sănătate pentru pacienți.", Sănătatea Media Group a încercat să tragă un semnal de alarmă în ceea ce privește informarea pacienților din România și să contribuie, prin speakerii invitați și calitatea prezentărilor acestora la educația mediacală și informarea acestora. Vizualizați un testimonial marca Explore Medicine TV  care evidențiază gradul de informare al pacienților.

Citește și:

Solutii pentru imbunatatirea conditiei pacientului roman, la Conferinta Nationala a Pacientilor

 

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP