+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Spitalul Grigore Alexandrescu are o sectie noua pentru urgente

12am - September 11, 2015

Spitalul de copii Grigore Alexandrescu din Capitală are cea mai mare cameră de primiri urgente din ţară. Cu şase milioane de euro investiţi în clădire şi echipamente, peste 100 de mii de copii vor putea beneficia anual de asistenţă medicală de urgenţă. Cu toate astea, medicii spun că nu  dotările de ultimă generaţie sau salariile mărite din octombrie salvează sistemul sanitar în România, ci atitudinea populaţiei.

Noua cameră de gardă a spitalului de copii Grigore Alexandrescu este de trei ori mai mare decât cea veche şi are echipamente de ultimă generaţie.

Dacă până acum pacienţii aşteptau chiar şi patru ore să fie consultaţi, acum cei mici vor sta pe holurile spitalelor pentru urgenţe minore maximum două ore.

Acesta este doar primul tronson al unităţii de primiri urgenţe. Conducerea spitalului spune că, la finalizarea lucrărilor, în februarie 2016, secţia va avea capacitatea de a consulta chiar şi 34 de pacienţi în acelaşi timp.

La nivelul întregii ţări sunt 12 unităţi de primiri urgenţe pediatrice.

 

Sursa: http://stiri.tvr.ro

 

Vezi si:

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP