+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Simularea examenului de admitere – Facultatea de Medicina Generala

2pm - June 19, 2012

Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București a găzduit pentru al treilea an consecutiv simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicină Generală. La simularea organizată de Societatea Studenților în Medicină din București s-au înscris peste 1.400 de elevi din toată țara. Elevii și-au putut testa cunoștințele, precum și capacitatea de a-și stăpâni emoțiile și de a lucra sub presiunea timpului. Au avut la dispoziție 2 ore și jumătate pentru rezolvarea a 100 de întrebări grilă din materiile biologie, chimie și fizică.

"A fost destul de greu la simulare, dar era și normal pentru că este o facultate cu prestigiu și trebuie să își mențină renumele. M-am apucat de învățat de la începutul clasei a 12-a și m-am descurcat. Simularea m-a ajutat foarte mult pentru că mi-am dat seama că trebuie să mai învăț un pic și să mă mobilizez mai bine, să fiu mai serios", a declarat Nedelcu Vlad, elev în clasa a XII-a la Colegiul Național Frații Buzești din Craiova.

Cel mai mare punctaj obținut la simularea examenului de admitere la Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București a fost de 90 de puncte, iar cel mai mic de 11 puncte. Conform informațiilor furnizate de SSMB, ultima medie de intrare la buget a fost de 60 de puncte, iar locurile destinate acestei categorii au fost de 375.

Simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicină Generală din cadrul UMF Carol Davila a decurs fără incidente. Au existat și 56 de elevi absenți și 7 cereri de anulare a înscrierilor. Cel mai mare punctaj obținut a fost 90, iar cel mai mic, 11.

Citește și:

Peste 1.400 de elevi au sustinut in weekend examenul de simulare la medicina

340 de elevi la simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicina Dentara

Simularea admiterii la Universitatea de Medicina si Farmacie Bucuresti

 

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP