+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Profesorul Dr. Aydin Yuceturk, de la Institutul Acibadem – Turcia, consulta pacientii romani

4pm - February 11, 2015

Profesor Dr. Aydin Yuceturk, pe lângă profesionalismul şi dedicaţia cu care îşi tratează pacienţii, nu este numai o personalitate rară în domeniul medical, având în portofoliu operaţii făcute în premieră la nivel mondial, dar este, înainte de toate, un om excepţional, care îşi iubeşte pacienţii şi care este numit de către aceştia "Doctorul Minune". Profesor Dr. Aydin Yuceturk este președintele Asociației Chirurgiei Mâinii din Turcia și are o vastă experienţă și performante medicale notabile.

Instituția în care activează profesorul este specializată în ortopedie și medicină sportivă, amplasată în inima frumosului oraș Istanbul. Instituția Acibadem Fulya, a primit titlul de Centru Sportiv de Excelență FIFA. În lume sunt 13 centre medicale comparabile.

Acibadem Healthcare Group, instituţie de asistenţă medicală de primă importantă din Turcia, oferă din anul 1991 servicii medicale de calitate prin tehnologie de ultimă generaţie. Acibadem are aproape 12.000 de angajaţi din care 2.200 sunt medici, în diferitele locaţii din reteaua de 16 spitale generale, 11 centre medicale şi laboratoare centrale. Este un grup de ingrijire a sanatătii acreditat internaţional, situat în zona din centrul Turciei, cu preponderentă în frumosul oraş Istanbul. Acibadem, care prin investiţiile sale actuale îşi extinde continuu lanţul de instituţii de îngrijire a sanătăţii, a ajuns la un total de 85 de săli de operaţie şi o capacitate de 2200 de paturi de spital utilizate în spaţii care însumează 400.000 mp.

Acibadem Healthcare Groupeste primul Grup pentru îngrijirea sănatăţii care are de la Ministerul Educaţiei aprobarea de a-şi deschide propria universitate academică, prima înfiinţată în Turcia de către un Grup pentru îngrijirea sănătăţii.

Grupul si-a întărit poziţia în domeniul îngrijirii sănătăţii prin proiecte inovatoare care au adus o mai bună întelegere a serviciilor medicale premium şi expertiza profesională, crescându-i importanţa în domeniul sănătăţii.

Acibadem Hospitals Group, prin perfecţiunea sa în serviciile medicale, determinarea satisfacţiei pentru pacienti şi “vizitatori”, personalul de bună calitate, infrastructura modernă, tehnologia de ultimă generaţie şi procedurile de pionierat, a devenit un model pentru Turcia ca şi pentru întreaga regiune, Institutul Acibadem fiind unul din punctele de referintă pentru instituţiile academice de sanătate din lume.

Dr. Aydin Yuceturk revine periodic în România, unde consultă pacienții gratuit. Vă invităm să urmăriți un interviu cu distinsul medic, dar și câteva mărturii ale pacienților care au fost operați de acesta, printre care se numără și binecunoscuta Andreea Marin, alături de soțul acesteia, doctorul Tuncay Ozturk. 

Vezi si:

Andreea Raducan vorbeste despre experienta sa la Clinica Acibadem Istanbul

Interviu cu Dr. Burak Boynuk, specialist in Ortopedie si Traumatologie

 

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP