+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Profesorul A. M. Rokitansky, Doctor Honoris Causa al U.M.F. “Carol Davila” din Bucuresti

10am - October 3, 2012

În cadrul festivității de deschidere a noului an universitar, reprezentanții UMF Carol Davila au decernat titlul de "Doctor Honoris Causa" profesorului Alexander M. Rokitansky, șeful departamentului de chirurgie pediatrică de la Donauspital din Viena.

Rectorul Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila, acad. prof. univ. dr. Ioanel Sinescu, a subliniat faptul că: "UMF Carol Davila s-a bucurat de onoarea de a avea programată în ziua deschiderii anului universitar 2012-2013 prezența unei personalități deosebite din lumea medicală din Europa și de pretutindeni, profesorul de chirurgie pediatrică, A. M. Rokitansky, care a fost acceptat cu deosebită cinste de Senatul Universitar pentru a i se acorda diploma Doctor Honoris Causa.", a declarat rectorul UMF Carol Davila.

Mai mult, și reprezentanții Senatului UMF Carol Davila au subliniat importanța acestei distincții și mai ales faptul că, prin acordarea acestui titlu , profesorul A. M. Rokitansky a intrat în comunitatea academică a Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București.

"Ne exprimăm în numele Senatului UMF Carol Davila satisfacția că ați acceptat să deveniți membru de onoare al facultății noastre. Universitatea noastră devine mai prestigioasă, câștigă în ceea ce privește personalitățile științifice care se alatură instituției.

Vă felicităm, această poziție ne onorează în primul rând pe noi." au declarat reprezentanții Senatului UMF Carol Davila.

În cadrul ceremoniei, laudatio a fost rostit de către președintele Senatului Universităţii, prof. dr. Adrian Streinu-Cercel. Evenimentul s-a desfășurat la Rectoratul UMF Carol Davila în prezența conducerii Universității și a reprezentanților Ambasadei Austriei.

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP