+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Premiul pentru cea mai implicata asociatie de pacienti

5pm - December 18, 2012

Premiul pentru cea mai implicată asociaţie de pacienţi a fost ofetir și anul acesta la Gala Sănătății. Premiul se acordă acordă pentru activitate intensă în susţinerea proiectelor de informare, asistenţă şi sprijinire a pacienţilor. Premiază cele mai bune proiecte iniţiate de asociaţiile de pacienţi pentru persoanele cu diferite afecţiuni.

"Premiul se acordă pentru deosebita implicare a doamnei Nadia Ulmeanu în sprijinul copiilor bolnavi de cancer", a afirmat în cadrul Galei Sănătății moderatoarea evenimentului, Simona Maria Vlădica. Emoționată la primirea medaliei, asistenta șefă de la I.C. Fundeni le-a mulțumit organizatorilor: "Mulțumesc mult! Nu mă așteptam să se întâmple acest lucru, dar uite, că după 13 ani, s-a întâmplat."

Locurile II și III au fost ocupate de către președintele Asociației Ȋncrederea, doamna Felicia Maria Vasilica, respectiv președintele Asociației Sweet Land, doamna Liliana Moldoveanu.

Gala Sǎnǎtǎții este un eveniment organizat de Sǎnǎtatea Media Group și a avut ca partener oficial, la ediţia de anul acesta, Primǎria Sectorului 5 din București. Sponsorii celei de-a patra ediții a Galei Sǎnatații sunt: AstraZeneca, Roche, EGO Fashion, Sabion, House of Art, Hess Autoconcept, BeYu, Haute Beautik Parfumerie, Asociația "Arta nu mușcǎ" și fashion-designerul Carmen Emanuela Popa. Invitatul acestei ediții a fost Adina Buzatu care a ȋncȃntat sala printr-o prezentare de ținute vestimentare pentru bǎrbați. Sănătatea Media Group le mulțumește tuturor pentru implicarea în organizarea Galei Sănătății, ediția a IV-a.

Vezi și:

Premiul Chirurgul Anului

Premiul Pediatrul Anului

Premiul pentru cel mai bun management din sectorul public

Premiul pentru implicare deosebita in activitatea didactica

Premiul pentru cel mai bun jurnalist pe sanatate

Premiul pentru cea mai activa asociatie a studentilor la medicina

Premiul pentru cea mai dimanica societate medicala

Premiul pentru cea mai buna campanie de informare publica in domeniul sanatatii

Premiul Explore Medicine TV

Gala Sanatatii, editia a IV-a


Citește și:

Nadia Ulmeanu premiata la Gala Sanatatii

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP