+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Premiul Explore Medicine TV

3pm - December 21, 2012

Gazda evenimentului Gala Sănătății , Sănătatea Media Group, a oferit un premiu special, premiul Explore Medicine TV. Prin divizia online pe care compania o are, aceasta încearcă să ofere cel mai complex portal de educaţie medicală video de pe piaţa internaţională din domeniu. Platforma didactică online este unică prin noutatea, calitatea, dar mai ales utilitatea suportului didactic video. Conţinutul ştiinţific Explore Medicine TV vine în întâmpinarea nevoilor reale ale întregului corp medical implicat în procesul de educaţie şi acoperă medicina umană, medicina veterinară, medicina dentară şi farmacia.

După un an de colaborări fructuoase cu medici renumiți din spitalele românești, conf. univ. dr. Laurențiu Belușică a oferit Premiul Explore Medicine TV profesorului universitar Mircea Gorgan, șeful secției Neurochirurgie IV din cadrul Spitalul Clinic de Urgențǎ „ Bagdasar-Arseni".

"În întreaga mea carieră, de-a lungul a ani de zile dedicați studiului și pedagogiei, prin care am încercat să îndrum tânăra generație, nu m-am considerat alceva decât o treaptă pe o scară. Dacă tinerii, pentru a ajunge la desăvârșirea profesională, sunt obligați să urce această scară, atunci prefer să fiu călcat în picioarele lor pentru ca ei să se înalțe", a declarat la primirea premiului prof. univ. dr. Mircea Gorgan, șeful secției Neurochirurgie IV din cadrul Spitalul Clinic de Urgențǎ „ Bagdasar-Arseni".

De asemenea, acesta a adăugat, referindu-se la proiectul Explore Medicine TV că "este o noutate în ceea ce privește abordarea învățământului medical, este o manieră mult mai activă și mai percutantă de a transmite cunoștințele profesionale ale unui profesor universitar către tânăra generație și cu siguranță că impactul, atât vizual, cât și maniera de prezentare a patologiei, ajută în mod incomparabil, la o calitate superioară, procesul de învățământ pentru studenți și rezidenți în specialitățile chirurgicale."

Sănătatea Media Group le mulțumește și celorlalți colaboratori implicați în proiectul educațional Explore Medicine TV, care ne-au lăsat să intrăm în sala de operații și să filmăm cele mai interesante intervenții chirurgicale, pe care apoi ne-au ajutat să le transformăm în materiale didactice video, de un real sprijin în procesul de studiu și de perfecționare al tinerilor mediciniști. Este vorba despre: conf. univ. dr. Ion Daniel de la secția de chirurgie III de la Spitalul Universitar de Urgență din București, alături de echipa chirurgicală, formată din dr. Dan Nicolae Păduraru și dr. Alexandra Bolocan, conf. univ. dr. Radu Rădulescu și dr. Robert Manolescu de la secția de Ortopedie și Traumatologie din cadrul aceluași spital, dr. Cristian Surcel, de la secția de urologie din cadrul Institutului Clinic Fundeni, medicului Bogdan Popa, de la Spitalului de Urgenta Floreasca SANADOR, echipei chirurgicale de la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu" și Clinica Urechii, respectiv dr. Lucian David și dr. Adrian Tudor, dar și cadrelor medicale de la Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar-Arseni", dr. Felix Brehar și dr. Viorel Prună.

Gala Sǎnǎtǎții este un eveniment organizat de Sǎnǎtatea Media Group și a avut ca partener oficial, la ediţia de anul acesta, Primǎria Sectorului 5 din București. Sponsorii celei de-a patra ediții a Galei Sǎnatații sunt: AstraZeneca, Roche, EGO Fashion, Sabion, House of Art, Hess Autoconcept, Beyu, Haute Beautik Parfumerie, Asociația "Arta nu mușcǎ" și fashion-designerul Carmen Emanuela Popa. nvitatul acestei ediții a fost Adina Buzatu care a ȋncȃntat sala printr-o prezentare de ținute vestimentare pentru bǎrbați. Sănătatea Media Group le mulțumește tuturor pentru implicarea în organizarea Galei Sănătății, ediția a IV-a.

Citește și:

Prof. dr. Mircea Gorgan – Premiul Explore Medicine TV

Vezi și:

Premiul Chirurgul anului

Premiul Pediatrul Anului

Premiul pentru cel mai bun management din sectorul public

Premiul pentru implicare deosebita in activitatea didactica

Premiul pentru cel mai bun jurnalist pe sanatate

Premiul pentru cea mai activa asociatie a studentilor la medicina

Premiul pentru cea mai implicata asociatie de pacienti

Premiul pentru cea mai dimanica societate medicala

Premiul pentru cea mai buna campanie de informare publica in domeniul sanatatii

Gala Sanatatii, editia a IV-a

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP