+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Premiul Explore Medicine TV

3pm - December 21, 2012

Gazda evenimentului Gala Sănătății , Sănătatea Media Group, a oferit un premiu special, premiul Explore Medicine TV. Prin divizia online pe care compania o are, aceasta incearcă să ofere cel mai complex portal de educaţie medicală video de pe piaţa internaţională din domeniu. Platforma didactică online este unică prin noutatea, calitatea, dar mai ales utilitatea suportului didactic video. Conţinutul ştiinţific Explore Medicine TV vine in intampinarea nevoilor reale ale intregului corp medical implicat in procesul de educaţie şi acoperă medicina umană, medicina veterinară, medicina dentară şi farmacia.

După un an de colaborări fructuoase cu medici renumiți din spitalele romanești, a fost oferit Premiul Explore Medicine TV profesorului universitar Mircea Gorgan, șeful secției Neurochirurgie IV din cadrul Spitalul Clinic de Urgența "Bagdasar-Arseni".

"Intreaga mea carieră, de-a lungul a ani de zile dedicați studiului și pedagogiei, prin care am incercat să indrum tanăra generație, nu m-am considerat altceva decat o treaptă pe o scară. Dacă tinerii, pentru a ajunge la desăvarșirea profesională, sunt obligați să urce această scară, atunci prefer să fiu călcat in picioarele lor pentru ca ei să se inalțe", a declarat la primirea premiului prof. univ. dr. Mircea Gorgan, șeful secției Neurochirurgie IV din cadrul Spitalul Clinic de Urgența "Bagdasar-Arseni".

De asemenea, acesta a adăugat, referindu-se la proiectul Explore Medicine TV că "este o noutate in ceea ce privește abordarea invățămantului medical, este o manieră mult mai activă și mai percutantă de a transmite cunoștințele profesionale ale unui profesor universitar către tanăra generație și cu siguranță că impactul, atat vizual, cat și maniera de prezentare a patologiei, ajută in mod incomparabil, la o calitate superioară, procesul de invățămant pentru studenți și rezidenți in specialitățile chirurgicale."

Sănătatea Media Group le mulțumește și celorlalți colaboratori implicați in proiectul educațional Explore Medicine TV, care ne-au lăsat să intrăm in sala de operații și să filmăm cele mai interesante intervenții chirurgicale, pe care apoi ne-au ajutat să le transformăm in materiale didactice video, de un real sprijin in procesul de studiu și de perfecționare al tinerilor mediciniști. Este vorba despre: conf. univ. dr. Ion Daniel de la secția de chirurgie III de la Spitalul Universitar de Urgență din București, alături de echipa chirurgicală, formată din dr. Dan Nicolae Păduraru și dr. Alexandra Bolocan, conf. univ. dr. Radu Rădulescu și dr. Robert Manolescu de la secția de Ortopedie și Traumatologie din cadrul aceluași spital, dr. Cristian Surcel, de la secția de urologie din cadrul Institutului Clinic Fundeni, medicului Bogdan Popa, de la Spitalului de Urgenta Floreasca SANADOR, echipei chirurgicale de la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu" și Clinica Urechii, respectiv dr. Lucian David și dr. Adrian Tudor, dar și cadrelor medicale de la Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar-Arseni", dr. Felix Brehar și dr. Viorel Prună.

Gala Sanatații este un eveniment organizat de Sanatatea Media Group și a avut ca partener oficial, la ediţia de anul acesta, Primaria Sectorului 5 din București. Sponsorii celei de-a patra ediții a Galei Sanatații sunt: AstraZeneca, Roche, EGO Fashion, Sabion, House of Art, Hess Autoconcept, Beyu, Haute Beautik Parfumerie, Asociația "Arta nu mușca" și fashion-designerul Carmen Emanuela Popa. nvitatul acestei ediții a fost Adina Buzatu care a ȋncȃntat sala printr-o prezentare de ținute vestimentare pentru barbați. Sănătatea Media Group le mulțumește tuturor pentru implicarea in organizarea Galei Sănătății, ediția a IV-a.

Citește și:

Prof. dr. Mircea Gorgan - Premiul Explore Medicine TV

Vezi și:

Premiul Chirurgul anului

Premiul Pediatrul Anului

Premiul pentru cel mai bun management din sectorul public

Premiul pentru implicare deosebita in activitatea didactica

Premiul pentru cel mai bun jurnalist pe sanatate

Premiul pentru cea mai activa asociatie a studentilor la medicina

Premiul pentru cea mai implicata asociatie de pacienti

Premiul pentru cea mai dimanica societate medicala

Premiul pentru cea mai buna campanie de informare publica in domeniul sanatatii

Gala Sanatatii, editia a IV-a

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Sitemap