+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Premiile Speciale Gala Sanatatii

5pm - December 21, 2012

Acordarea Premiilor Speciale a încheiat o frumoasă seară a Galei Sănătății. Au fost acordate patru premii speciale și două de mulțumire. Astfel, acad. dr. Ioanel Sinescu, rectorul U.M.F. "Carol Davila" a deschis calea premiilor de suflet. Acesta a primit "Premiul pentru spirit inovator și atitudine vizionară" pentru activitatea sa în calitate de rector la cea mai prestigioasă universitate de medicină și farmacie din țară.

„Sunt deosebit de surprins de cuvintele pe care le-ați rostit. De fapt, aceste cuvinte se identifică cu tot ce înseamnă sistemul universitar din România. Un mare chirurg, fondatorul chirurgiei moderne din România, profesorul Toma Ionescu, în 1914, deci acum aproape 100 de ani, rostea în Parlamentul României că mândria unei țări sunt universitățile ei, iar trecutul este garanția viitorului. Noi suntem acum ceea ce au făcut înaintașii noștri", a declarat acad. dr. Ioanel Sinescu după ce i-a fost înmânat premiu.

De asemenea, Prof. univ. dr. Dragoș Stanciu, vicepreședintele Colegiului Medicilor Dentiști din România a primit "Premiul pentru performanță în medicină" pentru realizările din cei 38 de ani de activitate în domeniul medical, în care a reușit să fie deținătorul a 5 brevete de invenție. "Vă mulțumesc tare mult că v-ați gândit la mine", au fost vorbele profesorului Stanciu la primirea premiului. Surpriza a fost cu atât mai mare, cu cât cel care i-a înmânat premiul și medalia a fost chiar primarul sectorului 5 , Daniel Marian Vanghelie.

"Premiul pentru întreaga carieră medicală" a urmat pe lista premiilor special și a fost acordat prof. univ. dr. Florian Popa, membru CNATDCU, care a declarat: „Mulțumesc mult pentru premiul pe care mi l-ați dat. Și eu la rândul meu meu am dat premii la această foarte frumoasă sărbătoare pe care o organizați și care sper să dureze", a afirmat prof. univ. dr. Florian Popa.

Ultimul premiu din această categorie a fost câștigat de către prof. univ. dr. Doina Anca Pleșca, decanul Facultății de Medicină și Farmacie – U.M.F. "Carol Davila". Aceasta a primit o diplomă pentru pasiune și devotement în medicină, declarând că "fără a-ți iubi pacientul și deopotrivă studentul, nu poti să performezi. Vă mulțumesc pentru această onoare din această seară!"

Gala Sǎnǎtǎții este un eveniment organizat de Sǎnǎtatea Media Group și a avut ca partener oficial, la ediţia de anul acesta, Primǎria Sectorului 5 din București. Sponsorii celei de-a patra ediții a Galei Sǎnatații sunt: AstraZeneca, Roche, EGO Fashion, Sabion, House of Art, Hess Autoconcept, Beyu, Haute Beautik Parfumerie, Asociația "Arta nu mușcǎ" și fashion-designerul Carmen Emanuela Popa.

Citește și:

Premiile Speciale Gala Sanatatii, editia a IV-a

Vezi si:

Premiul Chirurgul Anului

Premiul Pediatrul Anului

Premiul pentru cel mai bun management din sectorul public

Premiul pentru implicare deosebita in activitatea didactica

Premiul pentru cel mai bun jurnalist pe sanatate

Premiul pentru cea mai activa asociatie a studentilor la medicina

Premiul pentru cea mai implicata asociatie de pacienti

Premiul pentru cea mai dimanica societate medicala

Premiul pentru cea mai buna campanie de informare publica in domeniul sanatatii

Premiul Explore Medicine TV

Gala Sanatatii, editia a IV-a

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP