+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Premiile pentru cea mai dinamică societate medicală și cea mai activă asociaţie a studenţilor la medicină

12pm - January 9, 2012

Gala Sănătății 2011 a premiat și programele ştiinţifice şi implicarea în proiecte de perfecționare profesională a medicilor sau viitorilor medici. Astfel, a decis să acorde Premiul pentru cea mai dinamică societate medicală domnului Prof. Dr. Alexandru Ovidiu Băjenaru, Preşedintele Societăţii de Neurologie din România. Prof. Dr. Alexandru Ovidiu Băjenaru a mulțumit organizatorilor pentru premiu și l-a dedicat pacienților cărora încearcă să le facă cât mai mult bine. Locurile 2 şi 3 au fost câştigate de către Dr. Sandra Alexiu, Secretar Societatea Naţională de Medicină a Familiei şi Prof. Dr. Coman Ioan, Preşedinte Societatea Română de Cardiologie.

De asemenea, Gala Sănătății a oferit și Premiul pentru cea mai activă asociaţie a studenţilor la medicină. S-a apreciat iniţiativa, activitatea ştiinţifică şi organizatorică, dar şi rezultate deosebite în proiectele derulate pentru studenţii la medicină. Câștigătorul locului I a fost Dorin Toma, Preşedintelui Societăţii Studenţeşti de Chirurgie din România. "Sper ca prin activitățile pe care le realizăm să contribuim la creșterea calității educației medicale și să ajutăm studenții să-și pună bazele unei cariere medicale strălucite", a declarat Dorin Toma. Locurile 2 şi 3 au fost câştigate de Dan Pletea, Preşedintele Asociaţiei Studenţilor şi Medicilor Voluntari şi Ovidiu Mitu, Preşedintele Societăţii Studenţilor Medicinişti Iaşi.

Gala Sănătății, ediția a III-a, este un eveniment marca Sănătătatea Media Group, condus și coordonat de Simona Maria Vlădica și organizat anul acesta în colaborare cu Comisia pentru Sănătate a Camerei Deputaților.

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Pizza Sector 3
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP