+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Notar Vasilica Craciun – “Conditiile autentificarii Acordului de Mediere”

11am - September 1, 2014

În cadrul conferinței despre practicile de mediere și beneficiile lor, Notar Vasilica Craciuna discutat despre "Conditiile autentificarii Acordului de Mediere".

"Părţile sunt cele care decid dacă aleg să meargă la Instanţa Judecătorească sau la Notar în funcţie de timpul pe care îl au la dispoziţie, faţă de încrederea pe care o au în celălalt specialist care trebuie să ducă la final stingerea acelui litigiu”, a precizat Notar Vasilica Craciun.

Sănătatea Media Group a organizat ieri, 3 iulie 2014 un eveniment inedit, în cadrul căruia au fost discutate practicile de mediere și beneficiile acestora. Intitulată "Bune practici în mediere – Impactul Deciziei Curţii Constituţionale asupra Medierii", dezbaterea a reunit peste 130 de judecători, procurori și mediatori, consilieri jurdici și avocați din toată țara. Întâlnirea a fost un adevărat succes întrucât profesioniștii din sistemul juridic și mediatorii au avut ocazia să-și expună punctele de vedere privind medierea și să vină cu noi informații privind acest domeniu, ce se află în continua dezvoltare.

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP