+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Medicina Integrativa

6pm - February 2, 2017
Sa ne imaginam ca iesim din tiparele medicinii clasice, devenite mult prea generale si ca acordam mai multa atentie cercetarii stiintifice, ale caror rezultate zac de prea multa vreme prin sertare sau nu sunt suficient de mult cunoscute.
Tot in acest exercitiu de imaginatie am abordat cercetarea prin reconstructie a logicii gandirii stiintifice medicale, prin completarea permanenta a rezultatelor certe si de eliminare a erorilor, printr-o continua evaluare a rezultatelor pana la valabilitate stiintifica. De ce ?
O munca imensa de cercetare, enorm de multe observatii pertinente zac pe file de hartie, informatii care pot salva vieti si soarta multor oameni, nu sunt suficient de bine cunoscute, fara vizibilitate, ignorate cu sau fara buna stiinta. Ce ar fi daca toate acestea ar fi trecute de la arhive la format electronic accesabil direct precum un browser selectiv ce va oferi recomandari pe care medicii le pot aplica?

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Sitemap