+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Mediator Dorin Badulescu – Presedintele Consiliului de Mediere

12am - August 4, 2014

Sănătatea Media Group a organizat ieri, 3 iulie 2014 un eveniment inedit, în cadrul căruia au fost discutate practicile de mediere și beneficiile acestora. Intitulată "Bune practici în mediere – Impactul Deciziei Curţii Constituţionale asupra Medierii", dezbaterea a reunit peste 130 de judecători, procurori și mediatori, consilieri jurdici și avocați din toată țara.

Evenimentul a fost deschis de Judecător Mădălina Afrăsinie, Președinte Secția a VI-a Comercială, Tribunalul București, plăcut impresionată de numărul mare de persoane prezente la dezbatere. "Sper să fie o conferință interactivă și să învățăm unii de la ceilalți.", a declarat aceasta. Cuvântul a fost apoi luat de Dorin Bădulescu, Președintele Consiliului de Mediere care a discutat despre propunerile legislative ale Asociației de Mediatori și despre reconceptualizarea informării despre cadrul legislativ. De asemenea, acesta a evidențiat beneficiile evenimentelor de acest gen aduse medierii și întregului sistem judiciar.

„Doresc să vă urez bun venit şi să vă mulţumesc că participaţi într-un număr atât de mare. Cred că aceste întâlniri sunt cele care pot aduce beneficii medierii şi profesioniştilor în mediere, ca de altfel, întregului sistem judiciar. Consider că este necesară o consultare a mediatorilor. Este adevărat că există câteva propuneri legislative din partea Asociaţiei de Mediatori, iar în acest moment ar trebui să mergem pe o reconceptualizare a informării şi evident pe o discuţie extrem de elaborată în ceea ce priveşte cadrul legislativ”, a precizat mediator Dorin Badulescu.

Vezi si:

Mediator Dr. Simona Vladica: Medierea – Singura solutie rapida de rezolvare a cauzelor de malpraxis medical

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP