+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Mediator Adriana Mihai – "Medierea intre si cu Institutii si Autoritati Publice"

11am - September 1, 2014

În cadrul conferinței despre practicile de mediere și beneficiile lor, Mediator Adriana Mihai a discutat despre Medierea intre si cu Institutii si Autoritati Publice” exprimându-și îngrijorarea cu privire la această decizie și felul în care este portretizată medierea.

“Activitatea de mediere continuă să pătrundă în acest sector fascinant al Instituţiilor şi Autorităţilor Publice, există dovezi care demonstrează succesul şi beneficiile pe care le aduce în special în economisirea de resurse publice bugetare.

Disputele cu şi între Instituţiile şi Autorităţile Publice implică de multe ori servicii, regulamente şi alte acţiuni care afectează relaţiile dintre cetăţeni, oameni politici, proprietari de afaceri, organzaţii non profit şi chiar oficiali guvernamentali.

Sănătatea Media Group a organizat ieri, 3 iulie 2014 un eveniment inedit, în cadrul căruia au fost discutate practicile de mediere și beneficiile acestora. Intitulată "Bune practici în mediere – Impactul Deciziei Curţii Constituţionale asupra Medierii", dezbaterea a reunit peste 130 de judecători, procurori și mediatori, consilieri jurdici și avocați din toată țara. Întâlnirea a fost un adevărat succes întrucât profesioniștii din sistemul juridic și mediatorii au avut ocazia să-și expună punctele de vedere privind medierea și să vină cu noi informații privind acest domeniu, ce se află în continua dezvoltare.

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP