+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Lansare de carti la Editura UMF Carol Davila

12pm - August 18, 2011

Editura UMF "Carol Davila" a lansat trei cărți în cadrul evenimentului Expomedika: "Aspecte chirurgicale ale șocului septic", de dr. Gabriel Smarandache, "Noțiuni, concepte, legi și teorii în chimia anorganică", de dr. Tudor Roșu și "Ecografia în aritmii" de prof. univ. dr. Tiberiu Nanea.

Evenimentul a debutat cu lansarea cărții dr. Gabriel Smarandache, intitulată "Aspecte chirurgicale ale șocului septic". Cartea se adresează cercetătorilor din zona de medicină fundamentală, dar și chirurgilor și celor care își desfășoară activitatea în unitățile de Terapie Intensivă. "Aspecte chirurgicale ale șocului septic" este o carte ce reunește munca de cercetare a mai multor medici din România, dar și din Germania.

A doua lansare de carte din cadrul evenimentului Expomedika a fost cea a prof. dr. Tudor Roșu, "Noțiuni, concepte, legi și teorii în chimia anorganică". Cartea se adresează în special studenților de la Facultatea de Chimie și a altor facutății de profil, dar și celor de la Facultatea de Farmacie.

Tot la editura UMF "Carol Davila" a apărut și "Ecografia în aritmii" sub coordonarea prof. univ. dr. Tiberiu Nanea, care a ținut să menționeze că în paginile cărții se regăsesc 86 de fotografii prin care a încercat să surprindă modificările hemodinamice în aritmii.

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP