+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Inscrierile la UMF Carol Davila, in plina desfasurare

5pm - July 20, 2012

Peste 2.000 de elevi au trecut pragul Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București pentru a se înscrie la examenul de admitere. La numai 4 zile de la începerea înscrierilor, numărul candidaților l-a depășit pe cel al locurilor disponibile.

"A fost neașteptat de multă lume până acum. Ne bucurăm că lumea este atât de încântată și că în ciuda rezultatelor de la BAC, care, să spunem că, nu au fost prea îmbucurătoare, avem atât de mulți candidați și concurenți. Lumea vrea să vină la medicină!", a declarat Izbela Marin, voluntar în cadrul Societății Studenților în Medicină din București.

În ceea ce privește situația de la Facultatea de Medicină Dentară, președintele Ligii Studenților la Medicină Dentară, Petru Acon, a declarat: "La medicină dentară, anul acesta sunt 130 de locuri la buget. În prezent, sunt undeva la 340 de persoane înscrise la Facultatea de Medină Dentară."

Înscrierile pentru susținerea examenului de admitere la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București vor continua si zilele urmatoare, până duminică. Susținerea examenlui de admitere pentru anul universitar 2012 – 2013, va avea loc în data de 25 iulie la sediile facultăților de Medicină Generală, Medicină Dentară, Farmacie, dar și la Universitatea Politehnică din București.

Citește și:

Au inceput inscrierile pentru admiterea la UMF Carol Davila

800 de locuri finantate de la buget la U.M.F. Carol Davila din Bucuresti

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP