+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Inaugurarea Unitații de Primiri Urgente a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu”

12am - September 11, 2015
Peste 100.000 de copii vor beneficia de asistență medicală de urgență anual în noua unitate de primiri urgențe a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, un proiect estimat la circa 28 de milioane de lei, derulat cu sprijinul Ministerului Sănătății.
 
Primul tronson al proiectului a fost inaugurat astăzi în prezența Primului Ministru, Victor Ponta, a Ministrului Sănătății, Nicolae Bănicioiu și a Dr. Raed Arafat, Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.
 
Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) are o capacitate de 22 de posturi care pot acoperi toate tipurile de urgențe medicale, de la urgențe minore, la urgențe majore.
 
Lucrările, atât în ceea ce privește consolidarea, cât și extinderea și modernizarea au fost realizate cu sprijinul Ministerului Sănătății, în timp ce pentru dotarea unității cu aparatură medicală o contribuție importantă au avut-o sponsorizările primite.
 
Sursa: http://www.sanatateatv.ro
 
Vezi si:

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP