+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Implicatiile juridice in malpraxisul medical – Elena Bustea, Presedinte Centrul Avocatilor Mediatori

3pm - June 19, 2013

Având în vedere numărul tot mai mare de conflicte cu privire la cauzurile de malpraxis medical, conferinţa “Legea 115/2012- Medierea in cazurile de malpraxis medical” a dezbatut aspecte juridice şi medicale ale erorilor medicale, precum şi utilizarea metodelor de soluţionare alternativă a conflictelor prin mediere, modalitate care oferă o serie de avantaje printre care regăsim costuri mult mai mici, timp redus, confidenţialitate, precum şi găsirea propriilor soluţii cu privire la litigiile dintre părţi.

“Medierea aduce în acest moment în prim plan, conştientizarea de către oameni că pot să aibă dreptul şi să îşi exercite acest drept. La ora actuală conştientizarea faptului că un caz de malpraxis poate fi soluţionat, a crescut. Mediatorul trebuie să aibă o viziune multidisciplinară, în şedinţa de mediere, acesta în mod categoric trebuie să accepte specialiştii în domeniul în care părţile se prezintă în faţa sa pentru a media un caz”, a subliniat Elena Bustea, preşedinte Centrul Avocaţilor Mediatori.
Vezi şi:

Sesiune de intrebari si raspunsuri – Conferinta “Legea 115/2012 – Medierea in cazurile de malpraxis medical”

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP