+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Curs de anatomie functionala a organelor sexuale

12pm - January 28, 2013

Conf. univ. dr. Florin Filipoiu le-a pregătit la început de an studenților săi două cursuri speciale de anatomie care vor fi prezentate într-o maniera neconvențională.

"Există o tradiție veche în facultatea noastră, aceea de a oferi prelegeri studenților. Prelegerea presupune un grad de libertate mai mare din partea celui care o ține și un grad de acceptare mai mare din partea auditoriului. Mi-am propus să realizez un lanț de astfel de prelegeri și le-am numit cursuri cado. Le fac cadou seriilor care dau doavadă de un interes deosebit pentru anatomie. Cursul de astăzi poartă numele de anatomia fucțională a organelor sexuale și prezintă, de asemenea, și noțiuni de antropologie a sexualității. Este rezultatul unei documentări de ani de zile și a unei forme de curs pe care am distilat-o de-a lungul timpului. Cursurile împletesc noțiunile de anatomie cu noțiuni de fiziologie și mai ales cu noțiuni de sexologie și antropologie", a declarat conf. univ. dr. Florin Filipoiu pentru Explore Medicine TV.

La cursurile speciale de Anatomie, susținute de conf. Florin Filipoiu au participat studenți ai universității, însoțiți de prieteni sau părinți și chiar și foști studenți. Cursurile speciale organizate de conf. univ. dr. Florin Filipoiu au o tradiție de peste 5 ani.

Vezi și :

Curs festiv de Anatomie la UMF "Carol Davila"

Citește și :

Conf. univ. dr. Florin Filipoiu lanseaza un atlas complex de anatomie a inimii

Conf. univ. dr. Florin Filipoiu a tinut un curs festiv de anatomie pentru boboci

Florin Filipoiu: Crezi ca esti in stare sa faci ceva deosebit pentru tine, pentru familia ta si pentru societate? Atunci vino la Medicina!

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP