+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Conferinta Women and Children First, editia a III-a

3pm - December 10, 2012

În perioada 16 – 18 noiembrie are loc cea de-a treia ediție a conferinței "Women and Children First", un eveniment dedicat femeii, copiilor și familiei. "Au fost programate susținerea unor workshopuri pe toate aceste teme, workshopuri care vor fi susținute de persoane calificate, talentate si cu suflet mare, care sprijină și iubesc femeia, copiii, familia", a declarat Pontbriant Elena, moderatoarea evenimentului.

Evenimentul a beneficiat de sprijinul unor instituții importante din lumea medicală, care au participat la conferința organizată la Hotel Marshal Garden.

"Mi se pare normal să fim prezenți aici, atunci când este vorba despre doamne și despre copii. Spitalul "Panait Sârbu" este cu specific de maternitate și atunci ne interesează foarte mult sănătatea femeii și a copilului", a declarat Doru Pană, purtătorul de cuvânt al Spitalului "Panait Sârbu".

De asemenea, la eveniment a participat și un reprezentant al Casei de Avocatură Hodoș Miheț & Asociații , Ovidiu Miheț, care a prezentat reglementările legale și drepturile de care femeile și copiii beneficiază, precum și Pontbriant Elena, în calitatea sa de fondator al comunității Femei Independente, o instituție care vine în sprijinul femeilor de pretutindeni. Nici copiii nu au fost neglijați, la eveniment fiind prezenți președintele Asociației Little People, Shajjad Rizvi: "Vom organiza un workshop duminică, în care vă vom prezenta dumneavoastră și participanților cum îi ajutăm pe copii în lupta lor împotriva cancerului". De asemenea, Ela Tudorache venită din partea Școlii Internaționale pentru Educație Primară le-a vorbit participanților despre importanța pe care o are educația copiilor printr-un parteneriat între educator, părinte și copil. La eveniment au mai participat și reprezentanți ai Core Invest, DA&ZA Pharmachem sau The International Health World.

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP