+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Ceremonia de acordare a diplomelor pentru finalizarea cursului de perfectionare “Tehnician, Acustician – Audioprotezist ” - 2012-2013

6pm - November 19, 2013

Dr. Adrian Tudor, şeful compartimentului de audiologie la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Grigore Alexandrescu" din București a acordat, în cadrul unei ceremonii, diplome pentru finalizarea cursului de perfecționare “Tehnician, Acustician – Audioprotezist ” 2012-2013: “Diploma este recunoscută în România și în Uniunea Europeană. Cu această diploma puteți să mergeți în străinătate, în UE, să lucrați. Aveți 16 competențe în care vă puteți desfășura activitatea conform diplomei. Felicit pe toată lumea, căci, materialul pe care l-ați obținut prin acest curs este mai important decât diploma în sine deoarece cu acest material nu o să vă mai întâlniți în viață.

De asemenea, Dr. Roxana Mazilu, medic specialist ORL în cadrul Clinicii Urechii a precizat faptul că: „Vom organiza anul viitor, începând din ianuarie un nou curs de formare în audio-protezare ce se va întinde pe o durată de aproximativ 5 luni, în cadrul căruia vom aborda temele principale de protezare auditivă, noțiuni fundamentale de audiologie și tot ce înseamnă activități conexe, practice, cu accent mare pe partea practică.”

În continuare, Dr. Adrian Tudor a subliniat că: „Cei care au absolvit acest curs au niște obligații și drepturi. Drepturile lor sunt de a investiga pacientul atât copilul cât și adultul, de a-l diagnostica, de a-i da o indicație de protezare sau de implant cohlear corectă și de a ajuta atât copilul cât și adultul cu un aparat auditiv.”

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP