+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Bebe Sanatos, editia a V-a 2014, film post-eveniment

1pm - February 11, 2015

Parcul Sebastian din București a devenit neincăpător timp de cinci zile, datorită interesului crescut al participanților pentru activitățile și conferințele ce s-au desfășurat la cea de-a cincea ediție a evenimentului „Bebe Sǎnatos”, derulat ȋn perioada 1-5 octombrie 2014. Manifestarea a fost organizatǎ de  catre Direcția Generalǎ de Asistențǎ Socialǎ și Protecția Copilului, Sector 5,  ȋn parteneriat cu Sǎnǎtatea Media Group.

„Ediţia a V-a „Bebe Sănătos” a reprezentat o adevǎratǎ desfǎșurare de forte, ȋn cadrul evenimenului având loc zilnic, atât activități informative dedicate părinților, cât și activități creative rezervate micuților”.

Dr. Simona Maria Vlǎdica, Director Sănătatea Media Group, initiatorul proiectului  evenimentului, i-a întâmpinat pe cei prezenți cu urari de bun venit.

La rândul său, Florentina Popescu, directorul Direcției Generale de Asistențǎ Socialǎ și Protecția Copilului, Sector 5, București – co-organizator al evenimentului, a ținut sǎ mulţumească tuturor celor care au fǎcut posibil acest eveniment, adresandu-le totodata cateva cuvinte celor prezenti la deschiderea oficiala a evenimentului.

 

În timpul evenimentului, au avut loc mai multe conferințe interactive în cadrul cărora s-au dezbătut subiecte diverse. La aceste discuții au participat și mamele sau bunicile prezente la eveniment. Acestea, au pus întrebări medicilor prezenti, și-au exprimat nelămuririle și au primit raspunsuri si sfaturi direct de la  specialiști. O atentie sporita a fost acordata identificarii  soluțiilor cele mai bune pentru a crește copii fericiți și sănătoși.

 

În cadrul aceluiași eveniment, s-au desfășurat ateliere de creaţie şi expoziţie pentru copii (pictură, desen, modelaj, pictura cu nisip, etc.), dar și spectacole la scenă cu dansuri şi concerte pentru copii. De asemenea, cei prezenți au avut parte de cursuri de sah, o expozitie cu pasari si multe demonstratii ale Politiei Sectorului 5. Totodată, a fost amenajat studio-ul „BEBE SĂNĂTOS”, unde micuţii au fost fotografiați și filmați în timp ce cântau sau spuneau poezii şi de unde au putut pleca acasa cu un cd care să arate părinţilor şi bunicilor că sunt intr-adevăr mici vedete în devenire :)

Un alt eveniment care a atras publicul ca un magnet a fost parada modei pentru micuţele prinţese, care au fost premiate cu cȃte o diplomǎ de participare şi ciocolată.

 

„Bebe Sanatos” a oferit atat copiilor cât şi gravidelor consultaţii medicale  gratuite la „camera de Garda” ce a functionat cu implicarea medicilor specialişti de la Spitalul Clinic de Obstetrică – Ginecologie “Prof. Dr. Panait Sârbu”.  

Foarte mulți copii au plecat de la Bebe Sănătos cu multe și variate produse oferite la tombolele și / sau concursurile special create pentru ei. 

 

Ȋntreg evenimentul “Bebe Sǎnǎtos” s-a desfășurat sub sloganul “Bebelus sanatos! Parinte fericit”. Ȋn acest sens, specialiștii „Bebe Sǎnatos” și-au propus sǎ ȋndeplineascǎ acest deziderat prin implicarea lor activǎ, ȋn aceastǎ acțiune organizatǎ de Sǎnǎtatea Media Group ȋn parteneriat cu Direcția Generalǎ de Asistențǎ Socialǎ și Protecția Copilului, Sector 5. 

 

Vezi si:

Bebe Sanatos, editia a IV-a 2013 – partea I, film post-eveniment

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP