+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Bebe Sanatos, editia a IV-a 2013 – partea I, film post-eveniment

3pm - September 26, 2013

Parcul Sebastian din București a devenit neincăpător timp de cinci zile, datorită interesului crescut al participanților pentru activitățile și conferințele ce s-au desfășurat la cea de-a patra ediție a evenimentului  „Bebe Sǎnatos”, eveniment ce avut loc ȋn perioada 4-8 septembrie 2013.Manifestarea a fost organizatǎ de  catre Direcția Generalǎ de Asistențǎ Socialǎ și Protecția Copilului, Sector 5,  ȋn parteneriat cu Sǎnǎtatea Media Group.

„Ediţia a IV-a „Bebe Sănătos” a reprezentat o adevǎratǎ desfǎșurare de forțe, ȋn cadrul evenimenului având loc zilnic, atât activități informative dedicate părinților, cât și activități creative rezervate micuților”.

Pe data de 4 septembrie a avut loc deschiderea oficialǎ a evenimentului atunci cȃnd invitați de seamǎ au discutat despre necesitatea și utilitatea acestei manifestari. Directorul general Sǎnǎtatea Media Group, doamna Simona Maria Vlǎdica le-a urat bun venit tuturor participanților, si i-a asigurat pe toți pǎrinții, bunicii și pe toate gravidele prezente la deschidere, cǎ dupǎ ce vor participa la conferințele „Bebe Sǎnǎtos” vor fi mult mai familiarizați cu diferite chestiuni privind problemele cu care se confruntǎ ȋn creșterea și educarea copiilor sau nepoților lor.

La randul său, Florentina Popescu, directorul Direcției Generale de Asistențǎ Socialǎ și Protecția Copilului, Sector 5, București, a ținut sǎ mulțumeascǎ tuturor celor care au fǎcut posibil acest eveniment.

Acad. Bogdan Marinescu, prezent la deschiderea „Bebe Sǎnǎtos”, și-a exprimat bucuria de a participa la aceastǎ aniversare. Mai mult, ȋn discursul sǎu, academicianul a ȋndemnat mǎmicile sǎ evite avorturile deoarece acestea genereazǎ probleme de fertilitate mai tȃrziu.

Ȋn ceea ce privește conferințele „Bebe Sǎnǎtos”, pǎrinții și bunicii au  putut sǎ afle cele mai noi informații din domeniul ginecologiei, neonatologiei, pediatriei, oftalmologiei, nutriției, psihologie, dar și din domeniul legislativ. Astfel, Prof. dr. Monica Pop, prezentǎ la conferința „Bebe Sǎnatos”, a ținut sǎ aminteascǎ părinților și bunicilor aflați la eveniment, cǎ afecțiunile oculare cronice se transmit la copil ȋntr-o proporție foarte mare.

În ceea ce privește bolile cu transmitere sexuală in perioada de sarcina, conf. dr. Monica Cȋrstoiu, medic primar la Spitalul Universitar de Urgență București, a specificat faptul ca aceste boli reprezinta un pericol pentru fat si a avertizat toate femeile care doresc sa ramana insarcinate sa isi faca mai intai anumite analize pentru depistarea bolilor cu transmitere sexuala.

Ȋntreg evenimentul “Bebe Sǎnǎtos” s-a desfășurat sub sloganul “Copilul are dreptul de a se bucura de cea mai bunǎ stare de sǎnǎtate pe care o poate atinge!”. Ȋn acest sens specialiștii „Bebe Sǎnatos” și-au propus sǎ ȋndeplineascǎ acest deziderat prin implicarea lor activǎ, ȋn aceastǎ acțiune organizatǎ de Sǎnǎtatea Media Group ȋn parteneriat cu Direcția Generalǎ de Asistențǎ Socialǎ și Protecția Copilului, Sector 5. 

Vă invităm să vizionați fotografii din cadrul evenimentului “Bebe Sǎnǎtos” pe site-ul www.bebesanatos.ro sau pe pagina de facebook.

 

Vezi si: Partea II

 

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP