+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Asigurari de sanatate si malpraxis medical – Florentina Almajanu, Director General UNSAR

3pm - June 19, 2013

Florentina Almajanu, bine cunoscuta pietei romanesti de asigurari prin activitatea pe care o desfasoara ca Director General al Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania (UNSAR), detine si functia de Director General al CFA  Romania.

Asigurarile de raspundere civila medicala, in speta asigurarile de malpraxis medical, nu ocupa ca si volum de prime brute subscrise un procent important in portofoliile societatilor de asigurai (sub 1%). Evolutia acestei linii de asigurari nu este dintre cele care pot fi apreciate ca si pozitive, volumul de prime brute subscrise scazand de la an la an in ultimii 5 ani, pentru un numar de contracte incheiate relativ constant (cca. 200.000 contracte ± 5%).

“Ca si asiguratori ne dorim sa acoperim mai multe riscuri, dar la un pret corect, ceea ce inseamna si prime de asigurare mai mari, in directa corelatie si acoperirile acordate. Solutii tehnice se pot gasi dar depinde de puterea de cumparare a celor carora li se adreseaza, mai precis depinde de constientizarea nevoii de asigurare a cadrelor medicale si de nivelul veniturilor salariale”, a precizat Florentina Almăjanu, director general UNSAR, în cadrul Conferinţei “Legea 115/2012- Medierea in cazurile de malpraxis medical”.

Vezi şi: Dreptul comparat pe malpraxis – Alina Gorghiu, mediator

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP