+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Medicina Alternativa

rozmarin Rozmarinul (Rosmarinus officinalis) este utilizat pentru proprietǎțile sale de a ȋmbunǎtǎți memoria, calmeazǎ durerile musculare și spasmele, stimuleazǎ creșterea pǎrului și sprijinǎ sistemul circulator și nervos. Rozmarinul este un arbust care creşte în toată Europa iar acesta a fost utilizat ȋncǎ din Antichitate pentru proprietǎțile sale medicinale și ritualice.

Citeşte mai mult...
 

arnica-beneficii Arnica (Arnica montana) este utilizatǎ ȋn scopuri medicinale ȋncǎ din secolul 14 pentru proprietǎțile sale de a calma durerile musculare, de a reduce inflamația și de a vindeca rǎnile. Planta mai este utilizatǎ și pentru tratarea entorselor și a vânătăilor.

Citeşte mai mult...
 

traista-ciobanului Traista ciobanului( Capsella bursa-pastoris) este rǎspȃnditǎ pe ȋntreg teritoriul țǎrii noastre. Planta se recoltează ȋn aprilie-mai, atunci cȃnd ȋnflorește abundent și cȃnd semnițele ȋncǎ nu s-au format. Aceasta conține tiaminǎ, colină, acid fumaric, acid ascorbic, riboflavinǎ, calciu, potasiu, fosfor, beta-caroten, vitamina K și fier.

Citeşte mai mult...
 

nasturelul Nǎsturelul (Nasturtium officinale) crește și înflorește în special ȋn zonele unde existǎ apǎ. Planta este utilizatǎ cu succes ȋn tratamentul infecțiilor virale, al indigestiei și ȋmpotriva tusei.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 6 din 12

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP