+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Medicina Alternativa

ghimbir Ghimbirul (Zingiber officinale) este utilizat ca plantǎ medicinală ȋn culturile asiatice, indiene și arabe ȋncǎ din cele mai vechi timpuri. În China, ghimbirul era folosit pentru digestie, diaree dar și pentru greață. De asemenea, ghimbirul este folosit în întreaga lume ca un important condiment pentru gătit. Ghimbirul este originar din Asia, loc ȋn care acesta are o istorie de cel puțin 4400 ani.

Citeşte mai mult...
 

lumanarica Lumȃnarica (Verbascum Thapsus) este o plantǎ ce crește la marginea pǎdurilor și ȋn locurile cu soluri nisipoase. Ȋn scop medicinal sunt utilizate florile, frunzele și rǎdǎcina plantei.

Citeşte mai mult...
 

ciresele Cireșul (Cerasus avium) este une arbore cultivat în grădini și livezi, dar apare și ca arbore sălbatic în pădurile de foioase sau în cele mixte. Florile sunt adunate în buchete ce ȋnfloresc din luna aprilie până în luna mai.

Citeşte mai mult...
 

afinul Afinul (Vaccinium myrtillus) este o plantǎ utilizatǎ atȃt ca medicament dar și ca produs alimentar. Ȋn scop medicinal sunt utilizate frunzele și fructele datoritǎ proprietǎților sale antioxidante de excepție. Ȋncǎ din secolul 16 frunzele de afin au fost utilizate pentru calitǎțile astringente, tonice, antiinflamatoare și antiseptice.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 5 din 12

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP