+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Medicina Alternativa

dafinulDafinul (Laurus Nobilis) este un arbust ce ȋși pǎstreazǎ frunzele verzi pe tot parcursul anului, fiind utilizat de mii de ani pentru proprietǎțile sale medicinale dar și ca un important condiment. Ȋn scop medicinal sunt utilizate ȋn special frunzele de dafin, pentru proprietǎțile expectorante, antispasmodice, antiinflamatorii și antifungice.

Citeşte mai mult...
 

nemtisor-de-camp Nemțișorul de cȃmp (Consolida Regalis) este o plantǎ ce crește ȋn special ȋn zonele de cȃmpie, fiind o plantǎ care iubește soarele. Ȋn scop medicinal sunt utilizate florile de nemțisor. Florile sunt violet-albastre, roz sau albe și ȋnfloresc din luna iunie pȃnǎ ȋn luna august.

Citeşte mai mult...
 

lemnul-dulce Lemnul dulce (Glycyrrhiza glabra) este o plantǎ utilizatǎ pentru proprietațile sale medicale de mii de an, ȋncǎ din Egiptul Antic. Este un puternic stimulent al sistemului imunitar dar și al sistemului hormonal. De la planta de lemn dulce se utilizeazǎ rǎdǎcina care are un gust foarte dulce, de culoare maro la exterior și galben la interior.

Citeşte mai mult...
 

isopul Isopul (Hyssop officinalis) este o plantǎ ce a fost utilizatǎ ȋncǎ din cele mai vechi timpuri atȃt pentru proprietǎțile sale medicinale dar și ȋn ritualurile religioase. Planta era utilizatǎ atȃt pentru purificarea locurilor sacre dar și pentru tratamentul diferitelor afecțiuni precum cele respiratorii sau digestive.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 4 din 12

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romanieiexplore medicine tv

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP