+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Medicina Alternativa

seminte-susanUtilizate de cel puțin 2000 de ani ȋn Orientul Mijlociu pentru puterile sale medicinale, semințele de susan sunt bogate în proteine, vitamina A și antioxidanți, ȋn complexul de vitamine B (cu excepția vitaminei B12 și a acidului folic), ȋn zinc, calciu, cupru, magneziu, fosfor și potasiu, dar și ȋn aminoacizi esențiali. În plus, semințele de susan conțin două substanțe unice ce aparțin unui grup special de fibre denumite lignani care contribuie, în mare măsură, la abilitǎțile curative ale semințelor de susan.

Citeşte mai mult...
 

seminte-dovleacPe lȃngǎ faptul cǎ sunt gustoase, semințele de dovleac pot fi consumate și pentru beneficiile pe care le aduc organismului. Triburile din America de Nord utilizau semințele de dovleac pentru proprietățile lor nutriționale și medicinale, ȋnsǎ semințele au fost utilizate de oameni ȋncǎ din vremea Greciei Antice. Semințele de dovleac sunt bogate ȋn calorii, aproximativ 559 de calorii la 100 grame, ȋnsǎ sunt și foarte sǎțioase.

Citeşte mai mult...
 

cicoareCicoarea (Cichorium Intybus) este o plantǎ stufoasǎ cu flori albastre și cu rǎdǎcina ramificatǎ. Pe deplin dezvoltatǎ, planta ajunge până la o înălțime de aproximativ un metru jumatate. Aceasta conține inulină (un polizaharid), fructoză, lactucin, tanin, dar și uleiri volatile.

Citeşte mai mult...
 

seminte-de-in  Semințele de in conțin aproximativ 27 compuși ce previn apariția cancerului dar care aduc și alte beneficii organismului. 

 

Citeşte mai mult...
 

Pagina 1 din 12

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP