+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Va mulțumim pentru interesul acordat SISTEMULUI INTEGRAT DE ALERTĂ MEDICALĂ numit în continuare S.I.A.M. sau “noi”.

Așa cum este utilizat în acest document, termenul “dvs.” se referă la persoana care completează un formular și plătește taxa aferentă.

Vă rugăm să citiți cu atenție acest document ce conține termeni și condiții, document numit în continuare și ACORD.

Acceptul lor presupune că ați citit și ați înțeles tot conținutul acordului. Asigurați-vă că datele completate de dvs. sunt corecte și actuale. Nu încercați să induceți sistemul în eroare prin informații false. Orice sesizare de acest fel va duce la anularea acordului cu dvs. fără daune compensatorii din partea nici unei părți.

În cazul unui conflict, dvs. nu puteți cere daune mai mari decât suma achitată la începerea contractului pe ultimul an.

Acordul este guvernat de legile române şi părțile se supun jurisdicției exclusive a instanțelor competente române în ceea ce priveşte orice conflict (contractual sau necontractual) referitor la Acord.

Orice plângere împotriva S.I.A.M. va fi depusă doar la organul juridic teritorial de care ține administrativ S.I.A.M.

S.I.A.M. nu poate să vă răspundă în timp util în cazul urgențelor și al bolilor infectocontagiose, deoarece pentru început fiecare răspuns va fi validat de un medic specialist, până când ne vom asigura că sistemul funcționează fără greșeală.

Nicio parte nu va fi răspunzătoare pentru funcționarea necorespunzătoare determinată de o stare de forță majoră (de exemplu, dezastru natural, război sau act de terorism, revoltă, starea forței de muncă, acțiuni guvernamentale şi defecțiuni legate de internet) care nu se află sub controlul rezonabil al părții respective.

Dacă dovediți că una din cauzele acordului nu se aplică dvs., restul acordului rămâne integral în vigoare și cu efecte depline.

S.I.A.M. poate fi folosit numai de persoane care au împlinit 18 ani. Pentru cei care nu au această vârstă, pot aplica părinții sau tutorii legali în numele acestor minori.

Utilizarea S.I.A.M. presupune că dvs. ați completat o singură fișă personală (pentru moment numai în limba română) folosind un user și o parolă, ați plătit factura proformă, iar noi am acceptat fișa dvs.

Acceptarea sau neacceptarea fișei dvs. va fi comunicată de noi doar pe email-ul dvs. În caz de neacceptare vi se returnează banii plătiți de dvs. către noi, minus un comision de administrare reprezentat de cheltuielile impuse.

DUPĂ CE AȚI PRIMIT ACCEPTUL FIȘEI DE LA NOI, NU PUTEȚI PRIMI BANII ÎNAPOI SUB NICIUN MOTIV. ORICE CERERE ÎN ACEST SENS VA FI IGNORATĂ.

Dvs. puteți renunța la serviciile SIAM în orice moment fără a putea solicita niciun fel de plată compensatorie sau daune interese prin parcurgerea procesului de anulare.

Noi încetăm contractul cu dvs. după trecerea a zece zile calendaristice în care dvs. nu ați reinnoit contractul sau dacă vom considera că la un moment dat numai respectați prezentul acord de termeni și condiții. La incetarea contractului  S.I.A.M. va aduce la cunostiinta acest  fapt numai  la adresa dvs. de contact.

S.I.A.M. ÎȘI REZERVĂ DREPTUL DE A MODIFICA ACEST ACORD FĂRĂ NOTIFICAREA DVS.

Modificările aduse de noi intră în vigioare imediat ce au fost publicate și nu acționează retroactiv. Dacă nu sunteți de acord cu modificările făcute de noi, puteți denunța unilateral acordul fără a putea, însă, cere vreo plată.

Nefiind un contact nemijlocit între dvs. și medicii noștri, administratorul S.I.A.M. ESTE EXONERAT ÎN TOTALITATE DE ORICE DAUNE PE CARE DVS. LE-AȚI CONSIDERA CĂ AU APĂRUT PRIN INTERACȚIUNEA CU NOI CUM AR FI : APARIȚIA UNEI BOLI NOI, COMPLICAȚIA UNEI BOLI EXISTENTE, INFIRMITATEA ȘI HANDICAPUL TEMPORAR SAU PERMANENT, COMPLICAREA STĂRII DVS. DE SĂNĂTATE DE ORICE FEL SAU CHIAR DECESUL.

Puteți utiliza serviciile S.I.A.M. numai în condițiile prezentului acord. Vă rugăm să nu abuzați de serviciile noastre.

S.I.A.M. nu poate fi tras la răspundere în niciun fel de calitatea serviciilor medicale oferite de terții pe care îi recomandă în cadrul programului de publicitate. Vom ține însă cont de părerea dvs. pe viitor dacă ne-o semnalați în scris.

Cu excepția cazurilor aprobate de noi în scris, la o eventuală cerere a dvs., nu puteti angaja în nici un fel serviciile S.I.A.M. cu vreo terta persoană.

S.I.A.M. se angajează să păstreze confidențiale datele dvs. conform legilor în vigoare chiar și după o eventuală încetare a contractului cu dvs.

Prin prezentul acord sunteți de acord să protejați serviciul S.I.A.M. de și împotriva oricăror și tuturor pretențiilor terților și răspunderilor care decurg din utilizarea sa.

S.I.A.M. vă poate trimite periodic informări medicale generale daca ați solicitat acest lucru în mod expres în cadrul acestui acord.

comments

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romanieiexplore medicine tv

BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Amorteala maini
SITEMAP