+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++ Health & Beauty Expo - Fa din sanatatea ta, frumusetea ta! +++ Gala Sanatatii - Locul de intalnire al valorilor din sanatate +++ Conferinta Nationala a Pacientilor - Cel mai important eveniment dedicat pacientilor din Romania +++ Conferinta Bebe Sanatos - Cel mai important eveniment dedicat cresterii si ingrijirii copilului, in primii 3 ani de viata

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Home Stiri Medicale Stiri Medicale Prof.dr. Florian Popa, propus pentru functia de Ministru al Sanatatii

florian popaPreşedintele Comitetutul Ştiinţific al Explore Medicine TV, prof. univ. dr. Florian Popa, a fost propus să ocupe funcţia de ministru al Sănătăţii în cadrul Guvernului USL. Decizia vine în urma demiterii Guvernului Ungureanu.

 

La numai două luni de la învestirea în funcţia de prim ministru al României, Mihai Răzvan Ungureanu a fost înlăturat de opoziţie printr-o moţiune de cenzură. 235 de parlamentari s-au pronunţatîn favoarea demiterii guvernului, noul premier desemnat de preşedintele României fiind Victor Ponta. Astfel, în cel mult 10 zile, acesta va trebui să predea o listă definitivă a miniştrilor.

Pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, ocupată până astăzi de Ladislau Ritli, pe lângă deputatul Florian Popa (PSD) a mai fost propus și Nicolae Bănicioiu (PSD).

Prof.Univ.Dr. Florian Popa are o vastă experiență în domeniul medical, fiind membru al Comisiei pentru Sănătate și Familie a Camerei Deputaților și ocupând până în acest an funcția de rector al Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila" București.

Share

sigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romanieiexplore medicine tv

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Sitemap