+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++ Health & Beauty Expo - Fa din sanatatea ta, frumusetea ta! +++ Gala Sanatatii - Locul de intalnire al valorilor din sanatate +++ Conferinta Nationala a Pacientilor - Cel mai important eveniment dedicat pacientilor din Romania +++ Conferinta Bebe Sanatos - Cel mai important eveniment dedicat cresterii si ingrijirii copilului, in primii 3 ani de viata

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

armeanProf. Univ. Dr. Petru Armean, manager al Spitalului "Prof.Dr.Th. Burghele", a fost premiat în cadrul Galei Sănătății 2011 cu locul I pentru cel mai performant management medical din sectorul public. Premiul i-a fost înmânat de către Sorin Popescu, Corporate Affairs Director Amgen România.

 

"Câștigarea locului I pentru Spitalul "Prof.Dr.Th. Burghele" denotă faptul că managementul spitalelor din România este pe drumul cel bun, iar colegii mei au înțeles faptul că trebuie să-și schimbe atitudinea față de pacienți", a declarat Prof. Univ. Dr. Petru Armean la scurt timp după câștigarea premiului. Referindu-se la juriu, Prof. Univ. Dr. Petru Armean a precizat că acesta a fost format numai din profesori recunoscuți în domeniul medical și că i s-a părut corectă decizia pe care au luat-o.

Printre activitățile care i-au adus Prof. Univ. Dr. Petru Armean trofeul Galei Sănătății au fost: asigurarea și îmbunătățirea continuă a calității actului medical prin utilizarea noilor metode de diagnostic (aparate de ultrasonografie performante, SPECT – CT) și de tratament prin abordarea unor noi tehnici de chirurgie urologică minim invazivă (chirurgie laparoscopică și asistată robotic), precum și reabilitarea spațiului medical din ambulatoriul de specialitate, înființarea farmaciei pentru tratamentele oncologice, reabilitarea secțiilor de urologie și reabilitarea secției de Imagistică și Medicină Nucleară.

Gala Sănătății este un eveniment de recunoaștere a valorilor din sănătate care a fost susținut de sponsorii GlaxoSmithKline (GSK), AstraZeneca, Servier, Fundația Vodafone, Roche și Amgen, cărora Sănătatea Media Group, reprezentată de Director General Simona Maria Vlădica, le mulțumește încă o dată pentru implicare. (D.T.)

Share

sigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romanieiexplore medicine tv

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP