+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++ Health & Beauty Expo - Fa din sanatatea ta, frumusetea ta! +++ Gala Sanatatii - Locul de intalnire al valorilor din sanatate +++ Conferinta Nationala a Pacientilor - Cel mai important eveniment dedicat pacientilor din Romania +++ Conferinta Bebe Sanatos - Cel mai important eveniment dedicat cresterii si ingrijirii copilului, in primii 3 ani de viata

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

rezidentiatConcursul de rezidenţiat pentru posturile şi locurile rămase neocupate din sesiunea 20 noiembrie 2011, va avea loc pe data de 20 mai 2012 şi se va desfăşura numai în Centrul Universitar Bucureşti, anunțǎ Ministerul Sǎnǎtǎții.

 

 

Absolvenții se pot ȋnscrie pentru rezidențiat în perioada 17 - 27 aprilie 2012, iar cei care candidează pe post se vor înscrie la direcțiile de sănătate publică ale judeţelor unde doresc să concureze. În cazul înscrierilor pe loc, acestea se vor face la sediul direcţiilor de sănătate publică, informeazǎ www.ms.ro.

Absolvenții de Medicinǎ vor concura pe 98 de locuri şi 318 posturi de medic rezident, acestea rămȃnȃnd neocupate după repartiţia candidaţilor promovaţi în concursul din sesiunea noiembrie 2011.

Detaliile despre organizarea concursului de rezidențiat vor fi anunțate de Ministerul Sǎnatǎții pȃnǎ la finalul sǎptǎmȃnii.

 

Citește și:

Un nou concurs de rezidentiat va fi organizat pentru posturile ramase neocupate din sesiunea noiembrie 2011

Share

sigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romanieiexplore medicine tv

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP