+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++ Health & Beauty Expo - Fa din sanatatea ta, frumusetea ta! +++ Gala Sanatatii - Locul de intalnire al valorilor din sanatate +++ Conferinta Nationala a Pacientilor - Cel mai important eveniment dedicat pacientilor din Romania +++ Conferinta Bebe Sanatos - Cel mai important eveniment dedicat cresterii si ingrijirii copilului, in primii 3 ani de viata

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Home Stiri Medicale Stiri Medicale

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. De la descoperiri științifice, până la informații de ultimă oră din domeniul sănătății, toate vă sunt puse la dispoziție de Explore Medicine TV, prin intermediul rubricii de ȘTIRI.

mameAsociația M.A.M.E. și-a atins obiectivul, reușind să adune suma de bani necesară pentru modernizarea locului de joacă din curtea Institutului Clinic Fundeni. Astfel, în cadrul proiectului "Un loc de joaca mai sigur pentru copiii bolnavi" s-au strâns aproximativ 9.700 euro.

Citeşte mai mult...
 

Alianta-pentru-Sanatate-din-Romania2Alianța pentru Sănătate din România va colabora cu reprezentanții Ministerului Sănătății pentru elaborarea și dezbaterea noului proiect de lege a sănătății, ca urmare a unor discuții între președintele formațiunii, Cristian Hotoboc și coordonatorul discuțiilor privind noua lege a Sănătății, Vasile Cepoi.

 

Citeşte mai mult...
 

fructe de_padureBărbaţii care mănâncă fructe şi legume bogate în flavonoide şi antioxidanţi prezintă un risc cu 40% mai mic de a dezvolta boala Parkinson, arată un nou studiu realizat de cercetătorii de la Harvard School of Public Health.

Citeşte mai mult...
 

belusica avocatul_mediculuiTot mai mulți medici se plâng de nedreptatea cu care sunt tratați de către pacienți atunci când sunt acuzați de malpraxis. Anul trecut, la Colegiul Medicilor din România au fost înregistrate 187 de reclamații de malpraxis din partea pacienților români.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 1 din 132

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

sigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romanieiexplore medicine tv

SITEMAP