+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++ Health & Beauty Expo - Fa din sanatatea ta, frumusetea ta! +++ Gala Sanatatii - Locul de intalnire al valorilor din sanatate +++ Conferinta Nationala a Pacientilor - Cel mai important eveniment dedicat pacientilor din Romania +++ Conferinta Bebe Sanatos - Cel mai important eveniment dedicat cresterii si ingrijirii copilului, in primii 3 ani de viata

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Home Stiri Medicale Stiri Medicale 9.700 euro pentru modernizarea locului de joaca de la Fundeni

mameAsociația M.A.M.E. și-a atins obiectivul, reușind să adune suma de bani necesară pentru modernizarea locului de joacă din curtea Institutului Clinic Fundeni. Astfel, în cadrul proiectului "Un loc de joaca mai sigur pentru copiii bolnavi" s-au strâns aproximativ 9.700 euro.

Din această sumă, 8.500 euro vor fi folosiți pentru achiziționarea ansamblurilor de joacă pentru copii, iar restul de 1.200 euro pentru cei 60 mp de pavele din cauciuc.

"Cu dăruire și dragoste pentru pacienţii noștri, putem crea lucruri extraordinare, iar condiţia de pacient este mult mai ușor de depășit", a declarat doamna dr. Carmen Orban, Manager Institutul Clinic Fundeni.

De altfel și Sănătatea Media Group a participat la strângerea de fonduri organizată de Asociația M.A.M.E. donând broșe handmade, mărțișoare din ceramică și mărțișoare confecționate din lemn în valoare de 600 RON. "Vă mulţumim pentru sprijinul acordat la realizarea proiectului "Un loc de joacă mai sigur pentru copiii bolnavi" din Fundeni pe care Asociaţia M.A.M.E. îl derulează în beneficiul copiilor grav bolnavi internaţi în secţia de pediatrie a Institutului Clinic Fundeni", a declarat Maria Culescu, președintele Asociației M.A.M.E.

Inițiativa Asociației M.A.M.E., de modernizare a locului de joacă din curtea Institutului Fundeni, vine în sprijinul copiilor bolnavi de leucemie, talasemie, hepatite și alte boli grave, internați la secția de Pediatrie, cărora o simplă zgârietură le pune în pericol viața.

 

Citește și:

Rezultatele actiunii caritabile Martisoare Umanitare

Share

sigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romanieiexplore medicine tv

SITEMAP