+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Reflexoterapie

durere-cap-reflexoterapieDurerile de cap sunt o problemă foarte frecventǎ, iar datele statistice aratǎ faptul cǎ acestea  afecteazǎ 40%  dintre adolescenți și adulți. Pe lȃngǎ stres, durerile de cap pot fi cauzate și de contracția mușchilor gâtului, sau de diferite afecțiuni. Reflexoterapia, știința care pornește de la ideea că la nivelul mȃinilor și al picioarelor existǎ zone reflexogene reprezentative pentru fiecare organ al corpului, poate trata cu succes aceste dureri de cap.

Citeşte mai mult...
 

 

reflexoterapie-boli-pieleReflexoterapia este eficientǎ ȋn tratarea diferitelor afecțiuni ale pielii precum: tratamentul eczemelor, al dermatitelor, al psoriazisului, al acneei dar și al zonei zoster. Reflexoterapia ajută la ameliorarea vizibilǎ a afecțiunilor pielii prin deblocarea energiei și prin eliberare stresului. 

Citeşte mai mult...
 

reflexoterapiaReflexoterapia a devenit, ȋn prezent, un adjuvat ȋn ceea ce privește tratamentul sclerozei multiple. Specialiștii susțin cǎ  acestǎ terapie ajutǎ la diminuarea durerii, ȋmbunǎtǎțește funcția vezicii urinare, insomnia sau tulburǎri de somn, senzație de amorțeală dar și multe alte simptome date de acestǎ maladie.

Citeşte mai mult...
 

ReflexologyReflexoterapia este o terapie holisticǎ ce  ȋncurajeazǎ organismul sǎ se vindece singur. Chiar dacǎ pacientul are o singurǎ problemǎ de sǎnǎtate, reflexoterapia tratează  și reechilibreazǎ toate zonele corpului. Mai mult, specialiștii recomandǎ reflexoterapia și ȋn cazul ȋn care simtomele pe care le prezintǎ pacientul sunt vagi, iar o diagnosticare precisǎ a problemei nu a fost posibilǎ.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 1 din 2

<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP