+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Fizioterapie

ruptura-gleznaGlezna  este una dintre cele mai importante structuri ce poartă greutatea organismului. Ca un rezultat al acestei funcții și din cauza structurii sale, glezna este una dintre zonele corpului cel mai frecvent rănitǎ. În fiecare an, aproximativ douǎ milioane de persoane suferǎ entorse, fracturi sau chiar rutpuri la nivelul gleznei. Reabilitarea gleznei trebuie să se facă încet și cu precauție.
Citeşte mai mult...
 

astmAstmul este o boalǎ ce afecteazǎ cǎile respiratorii, moment ȋn care acestea devin inflamate și se îngusteazǎ. Acest lucru duce la apariția unor simptome precum tuse, dificultăți de respirație și respirație șuierătoare. Deși cauza care duce la dezvoltarea astmului nu este cunsocutǎ specialiștii afirmǎ cǎ un istoric familial, alergiile sau factorii de mediu sunt cauze care pot sta ȋn spatele acestei boli.
Citeşte mai mult...
 

bursitaBursita este afecțiune ce se caracterizeazǎ prin umflarea bursei, un sac de lichid ce acționeazǎ precum o pernǎ între tendon și os. Mișcările repetate și presiunea constantǎ asupra unei părți a corpului poate duce la apariția bursitei. Acesta poate apǎrea ȋn diferite pǎrți ale corpului, cum ar fi  la nivelul șoldului, al cotului, al umǎrului și al genunchiului.
Citeşte mai mult...
 

fizioterapie-boli-respiratoriiAnumite probleme medicale, cum ar fi emfizemul, pneumonia sau astmul bronșic pot ȋngreuna respirația ȋn cazul anumitor pacienți. Cu toate acestea, fizioterapia poate îmbunătății capacitatea respiratorie a unui pacient farǎ a fi nevoie de un  tratament medicamentos. Alte cauze care pot duce la apariția unei probleme de respirație, sunt:  un exces de mucus în plămâni, incapacitatea de a elimina acest mucus sau o infecție. 

Citeşte mai mult...
 

Pagina 1 din 2

<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP