+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Chirurgie pediatrica

 operatie-polipectomiePolipectomia nazalǎ reprezintǎ ȋndepǎrtarea chirurgicalǎ a polipilor nazali  și se efectuează pentru a elibera cǎile nazale atunci când aceastea sunt blocate de polipi. Printre simptomele pe care polipii nazali le produc se numǎrǎ și reducerea simțului olfactiv prin blocarea fluxului de aer dar și efectul de „nas ȋnfundat”. Operația de ȋndepǎrtare a polipilor poate fi efectuatǎ de cǎtre un medic specialist ORL. Ȋn cazul ȋn care polipii apar la un copil, pǎrintele poate decide realizarea unei astfel de operații dacǎ acesta sforǎie, are constant senzația de „ nas ȋnfundat” sau dacǎ polipii au dimensiuni mari.

 

Citeşte mai mult...
 

amigdalectomieAmigdalectomia este procedura de ȋndepartare chirurgicalǎ a amigdalelor. Rolul acestora este de a contribui la apǎrarea ȋmpotriva infecției și de a ajuta, de asemenea, în producerea de anticorpi pentru a lupta mai eficient ȋmpotriva infecției.

Citeşte mai mult...
 

implant cohlearProcedura de implant cohlear este o intervenţie chirurgicală complexă, realizată cu ajutorul unei echipe pluridisciplinare foarmată din cofogirurgi, audiologi şi logopezi. Intervenția presupune introducerea în cohlee (urechea internă) a unui dispozitiv care îi va ajuta pe copiii care suferă de hipoacuzie profundă să poată auzi din nou.

Citeşte mai mult...
 

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Sitemap