+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Chirurgie cardiovasculara si toracica

by-pass-gastricBypass-ul gastric reprezintǎ intervenția chirurgicalǎ realizatǎ ȋn scopul modificǎrii sistemului digestiv al pacientului obez. Aceasta va ajuta pacientul sǎ piardă în greutate prin limitarea cantitǎții de hranǎ ingeratǎ dar și prin reducerea absorbției de nutrienți.

Citeşte mai mult...
 

 7124990Ablația prin cateter este o procedurǎ medicalǎ prin care se poate trata aritmia. Medicul recomandǎ, de obicei, aceastǎ procedurǎ atunci cȃnd aritmia nu mai poate fi tratatǎ medicamentos, dacǎ pacientul suferǎ de sindromul Wolff-Parkinson-White sau dacǎ activitatea electricǎ anormalǎ a inimii crește riscul de fibrilație ventricularǎ. Ablația cardiacǎ funcționează prin cicatrizarea sau prin distrugerea țesutului inimii care declanșeazǎ un ritm cardiac anormal.

Citeşte mai mult...
 

operatieProcedura de bypass coronarian este o intervenție chirurgicală complexă, de revascularizare folosită la pacienții cu afecțiuni severe ale arterelor coronare. Necesitatea unei astfel de intervenții chirurgicale survine în urma blocării arterelor care conduc sângele către mușchiul cardiac cu un material numit placă, ce se formează la interiorul vasului de sânge. În funcție de severitatea blocajului, pot apărea dureri toracice, dificultăți de respirație și chiar infarct miocardic.

Citeşte mai mult...
 

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP