+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Marţi, 23 Aprilie 2013 10:22

umf-carol-davilaManifestarea științificǎ “Zilele Educației Medicale”, organizatǎ la Universitatea de Medicinǎ și Farmacie “Carol Davila” din București ȋn perioada 15-29 aprilie, continuǎ și sǎptǎmȃna aceasta cu cele mai interesante conferințe și workshop-uri pentru studenții mediciniști.


Ȋn acest sens, studenții vor avea ocazia sǎ participe pe data de 25 aprilie, la ora 15.00, ȋn Sala de Consiliu a Facultǎții de Medicinǎ Generalǎ, la o prezentare susținutǎ de lect. univ. drd. Simona Maria Vlădica, director general al Sǎnǎtǎtea Media Group, despre “Abordarea psihologicǎ a pacientului”. Astfel, studenții vor afla informații importante despre cum pot relaționa pe plan psihologic cu pacientul pentru ca acesta sǎ coopereze cu personalul medical ȋn ceea ce privește tratamentul și recuperarea. Studenții vor mai ȋnvǎța cǎ medicul, pe lȃngǎ un bun profesionist, trebuie sǎ fie și un bun comunicator, vor afla informații despre importanța consimțǎmȃntului informat, dar și care sunt barierele care pot apǎrea ȋn comunicarea dintre medic și pacient.
Evenimentul "Zilele Educaţiei Medicale" este la a șasea ediție și este organizat de cǎtre Societatea Studenților ȋn Medicinǎ din București, ȋn parteneriat cu Universitatea de Medicinǎ și Farmacie “Carol Davila” din București și Colegiul Medicilor din Romȃnia.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
Evenimentul Zilele Educatiei Medicale isi deschide astazi portile
Medierea, un pas important in rezolvarea cazurilor de malpraxis

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP