+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Luni, 02 Iunie 2014 13:54

Urgemed6Cea de-a şasea ediţie a evenimentului Urgemed va avea loc în perioada 5-6 iunie, la Centrul de Conferinţe Auditorium al Muzeul Naţional de Artă al României, Bucureşti.

Consacrat prin actualitatea şi calitatea informaţiilor, cursul naţional URGEMED este singurul curs care se desfăşoară sub formă de dialog între reputaţi medici specialişti, lideri în domeniul medical şi medici formatori în medicina de familie. Pentru prima dată, cazurile clinice vor fi prezentate de medicii specialişti, iar algoritmele de diagnostic şi tratament de către medicii de familie!

Programul stiinţific este completat de numeroase manifestări associate cum ar fi: tombole cu premii la care se pot câştiga una dintre cele 5 invitaţii la Congresul Naţional de Cardiologie, Sinaia, 2-4 octombrie 2014 sau una dintre cele 10 invitaţii la Conferinţa Regională de Medicina Familiei, Bucureşti, 11-13 decembrie 2014. Cursul naţional URGEMED 6 este creditat cu 11 ore de educaţie medicală continuă de Colegiul Medicilor din România. Informaţii privind înscrierea găsiţi aici.

 

Autor: Lavinia Radu

 

Citeşte şi:

Astazi incepe “International trauma workshop” la UMF Carol Davila

Acad. Sinescu: Propunem initierea in cercetare la "Carol Davila" din perioada studiilor de licenta

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP