+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Luni, 10 Septembrie 2012 12:46

umf3Universitatea de Medicinǎ și Farmacie Carol Davila din București organizeazǎ ȋnscrierile pentru admiterea la doctorat ȋn perioada 10-14 septembrie 2012, urmȃnd ca proba scrisǎ pentru admiterea pe locurile finanțate prin granturi de studii de la buget sǎ aibǎ loc pe data de 18 septembrie 2012.

 

Pentru candidații admişi la proba scrisǎ cu nota minimǎ 5, precum și pentru candidaţii ȋnscriși la forma de doctorat cu taxǎ, interviul de admitere va fi susţinut la Comisiile de specialitate ȋn perioada 24-28 septembrie 2012.

Dosarul candidatului la doctorat trebuie sǎ conținǎ: fișǎ de ȋnscriere, copie legalizatǎ dupǎ certificatul de naștere, copie legalizatǎ dupǎ certificatul de cǎsǎtorie, copie legalizatǎ dupǎ diploma de bacalaureat, diploma de absolvire a facultăţii şi copie legalizată dupǎ foaia matricolǎ, CV, lista lucrărilor ştiinţifice elaborate şi publicate, copie dupǎ buletin, certificat de competențe lingvistice și chitanța taxei de ȋnscriere.

Pentru eliberarea certificatelor de competențǎ lingvisticǎ, candidații vor susține un test de limbǎ strǎinǎ ȋn perioada 11, 12, 13 septembrie 2012, conform programǎrilor, la Catedra de limbi străine a UMF Carol Davila Facultatea de Medicinǎ, candidatul putȃnd sǎ aleagǎ ȋntre limba engleză medicalǎ și limba francezǎ medicalǎ. Ȋn cazul ȋn care candidatul a obţinut ȋn ultimii doi ani un certificat de competențǎ lingvistică cu recunoaştere internațională (cu avizul catedrei de limbi moderne), testul de limbă străină nu mai este necesar.

Examenul pentru obținerea certificatului de competențe lingvistice constǎ în susţinerea unei probe scrise şi a unei probe orale. Proba scrisă va avea loc la ora 11:00, dupǎ care se vor susține probele orale. Candidaţii trebuie sǎ se prezinte la examen cu foi albe, cu legitimaţia de serviciu precum şi cu chitanţa de achitare a taxei de examen în original.

Atestatele vor fi eliberate la sediul Disciplinei de Limbi Moderne numai în zilele de 12 şi 13 septembrie 2012, între orele 10.00-11.00 iar pentru atestatele obţinute în ultima zi, și anume 13 septembrie, acestea vor fi eliberate după douǎ ore de la finalizarea probei orale.

Mai multe informații pe pagina oficialǎ a Universitǎții de Medicinǎ și Farmacie Carol Davila din București.

Autor: Lavinia Radu

Citește și:

UMF Carol Davila organizeaza admiterea la doctorat

UMF Carol Davila a avut in sesiunea de admitere din vara acestui an cel mai mare numar de candidati pe loc din ultimii 15 ani

De ce U.M.F. Carol Davila?

Prof. Univ. Dr. Ioanel Sinescu: Am ajuns la medicina printr-o decizie de ultima ora

comments

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romanieiexplore medicine tv

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP