+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Marţi, 11 Decembrie 2012 10:54

activitate didacticaImplicarea, dedicarea și rezultatele deosebite în activitatea universitară, au fost răsplătite și anul acesta, la cea de-a IV-a ediție a Galei Sănătății. Locul I la categoria implicare deosebită în activitatea didactică a fost câștigat de prof.dr. Anca Dana Buzoianu, decanul Facultǎții de Medicinǎ „Iuliu Hațieganu" din Cluj-Napoca.

 

Prof. dr. Anca Dana Buzoianu s-a remarcat prin activitatea sa din anul 2012, prin deschiderea primului Centru de Aptitudini Practice și Imulare în Medicină din România si singurul care reuneşte simulări pentru manopere şi tehnici medicale pentru majoritatea disciplinelor, dar și pentru integrarea studenților în viața academică a universității, prin dezvoltarea și eficientizarea sistemul de tutoriat.

Locurile II și III au fost ocupate de Vasile Grosoşiu, preşedintele Asociaţiei Salvatorilor Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă, respectiv conf. univ. dr. Florin Filipoiu, şeful catedrei de Anatomie din cadrul U.M.F. "Carol Davila" din București.

În acordarea premiului pentru implicare deosebită în activitatea didactică, membrii juriului au ținut cont de câteva aspecte importante legate de legătura stabilită între profesor și elev, dar și de calitatea conţinutului didactic transmis şi implicarea în proiecte educaţionale.

Gala Sǎnǎtǎții este un eveniment organizat de Sǎnǎtatea Media Group și a avut ca partener oficial, la ediţia de anul acesta, Primǎria Sectorului 5 din București. Sponsorii celei de-a patra ediții a Galei Sǎnatații sunt: AstraZeneca, Roche, EGO Fashion, Sabion, House of Art, Hess Autoconcept, Beyu, Haute Beautik Parfumerie, Asociația "Arta nu mușcǎ" și fashion-designerul Carmen Emanuela Popa. Invitatul acestei ediții a fost Adina Buzatu care a ȋncȃntat sala printr-o prezentare de ținute vestimentare pentru bǎrbați. Sănătatea Media Group le mulțumește tuturor pentru implicarea în organizarea Galei Sănătății, ediția a IV-a.

Autor: Diana Tudor

Citește și:

Gala Sanatatii 2012: Maria Dragota, cel mai bun jurnalist al anului

Activitatea SSMB, apreciata in cadrul Galei Sanatatii

Nadia Ulmeanu premiata la Gala Sanatatii

Gala Sanatatii: Premiul pentru cea mai dinamica societate medicala

Gala Sanatatii 2012: Premiul pentru cea mai buna campanile de informare in domeniul sanatatii

 

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

focusrent.ro scoalaautovlad.ro/
BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii fiersicherestea.ro
SITEMAP