+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Joi, 28 Martie 2013 10:47

umf-carol-davilaUniversitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti ȋmpreunǎ cu Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti și cu Liga Studenţilor la Medicinǎ Dentarǎ Bucureşti organizeazǎ, pe data de 25 mai 2013, simularea examenelor de admitere la Facultatea de Medicină Generală și la Facultatea de Medicină Dentară.

Astfel, elevii care doresc să afle care sunt șansele de a fi admiși la cea mai prestigioasă universitate de medicină și farmacie din țară se pot înscrie la examenele de simulare ȋncepȃnd cu data 1 aprilie până pe data de 9 mai. Simularea examenului de admitere la medicină generală va avea loc pe data de 25 mai, iar taxa de participare este de 60 Ron. Pe lȃngǎ examen, elevii vor putea participa la un târg de proiecte al Societǎții Studenţilor în Medicină din Bucureşti, în cadrul căruia participanţii vor avea ocazia să cunoască activităţile organizaţiei dar și să schimbe păreri cu studenţii la medicină.
Tot pe data de 25 mai 2013, Liga Studenţilor la Medicinǎ Dentarǎ Bucureşti va organiza simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicinǎ Dentarǎ, examen ce se va desfăşura la sediul Facultăţii de Medicină Dentară, cît şi la Facultatea de Farmacie. Înscrierile pentru susținerea examenului de simulare încep pe data de 1 aprilie 2013, iar taxa de participare este de 50 Ron. Simulările examenelor de admitere la cele douǎ facultǎți sunt organizate ȋn parteneriat cu Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti şi Liga Studenţilor la Medicină Dentară Bucureşti. Pentru mai multe informații accesați pagina oficialǎ a examenului de simulare la Facultatea de Medicină Generală sau pagina Ligii Studenţilor la Medicinǎ Dentarǎ Bucureşti.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
Studentii medicinisti se vor intalni cu dr. Raed Arafat in cadrul unei conferinte la UMF Carol Davila
SSMB organizeaza MountMed 2013 intre 8 si 12 mai

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP