+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Luni, 08 Iulie 2013 10:12

umf-carol-davilaUMF „Carol Davila” din București organizeazǎ o competiţie internă  de finanțare pentru tinerii cercetǎtori, iar la aceasta pot participa preparatori, asistenți universitari, șefi de lucrǎri sau doctoranzi ai Universitǎții, care nu au împlinit vȃrsta de 40 de ani pȃnă la data limită a depunerii aplicaţiei și anume 20 septembrie 2013.


Astfel, reprezentanții UMF „Carol Davila” anunțǎ cǎ perioada de depunere a aplicațiilor este 16-20 septembrie 2013, iar acestea se depun la Departamentul de Granturi și Cercetare Știintificǎ al Universitǎții, care le și avizeazǎ. Proiectele participante vor fi evaluate ȋn perioada 23 septembrie și 11 octombrie 2013, urmȃnd ca punctajul obținut de fiecare proiect sǎ fie afișat pe data de 14 octombrie. Pe data de 15 octombrie se pot depune eventualele contestații urmȃnd ca acestea sǎ fie soluționate ȋn perioada 16-17 octombrie 2013. Rezultatele finale ale competiției interne vor fi afișate pe 18 octombrie, urmȃnd ca ȋn perioada 21 octombrie – 8 noiembrie 2013 sǎ aibǎ loc semnarea contractelor dintre câștigătorii competiţiei și UMF „Carol Davila” din București. Durata proiectului nu trebuie sǎ depǎșeascǎ 24 de luni, iar suma alocatǎ pentru cȃștigǎtori este de 5.000 de euro. Mai multe informații despre regulamentul competiției interne organizate de UMF “Carol Davila” gǎsiți aici.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
Prof. dr. Ecaterina Ionescu participa la Congresul International “Provocari ale Reabilitarii Generale si Orale”
Examenul de rezidentiat 2013 va avea loc pe data de 17 noiembrie

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Sitemap