+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Joi, 17 Iulie 2014 11:17

umf-admitereCetățenii străini care doresc să studieze în limba româna la Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" București vor fi nevoiți să treacă de un examen de admitere la limba română, programat în această toamnă.

UMF "Carol Davila" a stabilit că examenul se va desfășura la sediul Disciplinei Limbi Moderne din clădirea Facultăţii de Medicină, Bd. Eroilor Sanitari, nr. 8, în lunile septembrie și octombrie, după cum urmează:

- Marți 30 septembrie 2014, ora 12:00

- Marți 7 octombrie 2014, ora 12:00

- Marți 14 octombrie 2014, ora 12:00

- Marți 21 octombrie 2014, ora 12:00

Înscrierile și programările la examenul de admitere la limba română se fac la sediul Disciplinei, de luni până joi între orele 11.30-12.30. Pentru accesul în sala de examen, este obligatoriu ca cetățenii străini să dețină asupra paşaportul străin sau cartea de identitate (cetăţeni UE) şi adeverinţa eliberată de Biroul Studenţi Străini.

Examenul este alcătuit din două probe, una orală și una scrisă, care este eliminatorie. Răspunsurile se dau pe loc. Punctajul se face de la 1 la 10, iar 5 este notă minimă de promovare. Proba orală va avea loc în aceeași zi, după aproximativ 2-3 ore de la finalizarea celei scrise. Pentru mai multe detalii privind examenul de admitere la limba română accesați pagina dedicată de pe site-ul oficial UMF "Carol Davila".

 

Autor: Alexandra Necula

Citește și:

Concursul de admitere la UMF „Carol Davila” va avea loc pe data de 23 iulie

Rectorul UMF “Carol Davila”, Acad. Ioanel Sinescu sustine initiativa Gandul de publicare online a tezelor de doctorat

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP